7/28/2010

The Body Shop - Banános kondíciónáló/balzsam teszt [review]

A rendelésem történetet, a webshopos véleményem megtekinthetitek itt.

Banana Conditioner

„Banánnal készült ez az ellenállhatatlan illatú kondícionáló hajbalzsam, puhává, fényessé teszi és táplálja a hajat. Egy régi kedvenc a The Body Shop®-tól 1988-ból – most továbbfejlesztve Community Trade banán pürével és 100%-ban újrahasznosított csomagolásban! Ecuadori banánpürével az El Guabo szövetkezetből. A szövetkezet a segítségükkel vált függetlenné a helyi közvetítőktől.”

Méret: 250 ml
Ár: 2500 Ft

Nagyon finom banánturmix illata van és a hajam is egészen puha volt tőle. Tehát megfelelt a vele szemben állított elvárásaimnak. Nem azt mondom, hogy ha valakinek annyira száraz a haja, mint az enyém akkor ezt használja, mert arra nem jó. Ne várjunk tőle csodákat! Normál hajhoz, edzés utáni tusolás/hajmosáshoz tökéletes.
Ha az állagát nézzük tényleg olyan, mint egy banánpüré. Nekem a házilag készíthető hajpakolás 'gyári változatának' tűnik.
A csomagolás nem nyerte el a tetszésemet, mert egészen nehéz kinyerni a sárga masszát belőle.
Kicsit drága, de becsüljük meg, hisz újrahasznosított üvegben van. [A Lush-nál még mindig olcsóbb, de azok tégelyekben vannak, több méretben - a legkisebbet is megvehetem, hogy csak kipróbáljam és úgy nem is egy anyagi csőd... A Lush üvegeiből pedig nem nehéz kinyomni egy kis sampont például, tehát nem ez a fajta kemény műanyag.]

Összesítés:
Termék: 4/5
Csomagolás: 3/5
Minőség: 4/5
Összességében: 4/5
Megvennéd-e újra: Talán.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe