7/31/2010

Moon Light Glow by W7 arcfény - teszt [review]

A sminkkel.com webshopjában szoktam nézelődni elég gyakran, mivel sok olyasmijük van, amit nálunk nem kapni máshol, de ha valaki néz youtube-on videókat, vagy olvas külföldi 'beauty blogokat', akkor azokban már találkozhatott ezekkel a márkákkal, mint a Revlon, a Stila, vagy a Barry M.


20-án hajnalban adtam fel a rendelésem és már másnap mehettem volna érte. Végülis csak 24-én értem rá. Az átvételi pontot nem volt nehéz megtalálni, e-mailben pontosan leírták hova kell mennem.

2 árnyalatban kapható, folyékony arcfényt rendeltem. Az egyik árnyalat, a 'Sun Shine Glow' - ami egy finom rózsás színnek néz ki, egészen világos rózsaszín fénnyel-, a másik - amit én rendeltem - a 'Moon Light Glow'. Ez egy krémsárga [a termék leírásnál aranyos bézsként szerepel] szín rózsaszín fénnyel. Biztos vagyok benne, hogy a 'Sun Shine Glow' is csak fényt ad, ha rendesen eldolgozod, de biztos, ami biztos, inkább a világosabb árnyalatot választottam.

Méret: 12 g
Ár: 950 Ft

Az az igazság, hogy már nagyon régóta ki szeretnék próbálni egy folyékony pirosítót, vagy arcfényt. Először a csomagolásra lettem figyelmes, mert nagyon hasonlít a Benefit 'High Beam' nevű arcfényére.
A csomagolását leginkább egy körömlakkhoz tudnám hasonlítani. Kicsi üveg, műanyag, ecsetes applikátorral. Neten körülnéztem és úgy láttam, a folyékony arcfényeket és pirosítókat mind hasonlóan csomagolják. Tudom, sokan ezt nem tartják praktikusnak, de szerintem sokkal jobb, mint a tubusos. Az utóbbit kicsit pazarlónak érzem, mivel sosem tudok megfelelő mennyiséget kinyomni, mindig kicsit sokat sikerül, vagy túl keveset - de akkor másodszorra lesz túl sok. :D
Persze, a tubust fel lehet vágni és kikaparni belőle az utolsó cseppet is, szerintem ennyi haszon nem éri meg a fáradozást. Így vagy úgy, de valamennyi mindig marad a csomagolásban.
[Egyszer volt egy  arcfényem/pirosítóm az Avon 'Color Trend' termékcsaládjából, de erre is - mint szinte az összes Avonos kozmetikum valamely összetevőjére - allergiás vagyok. (A konkrét okát sosem kerestem, mivel semmi mással nem tapasztaltam ezt.) Ezt azért említem, mert az tubusos volt.]A webshopos képen nagyon jól látszik a szín. [Tényleg azt kapjuk a pénzükért, amit megrendelünk.] Ez mindenképpen pozitív.
Pár rövid kis csíkot húztam vele a járomcsontom tetejére, ahol a fény természetesen is érné az arcom, majd az ujjammal eldörzsöltem. Voilá, a bézses krém egyszerre csak rózsaszínes fénnyé változott. Nem szeretem az ujjaimat összekenni, ezért legközelebb egy viszonylag nagy fejű, szintetikus korrektor ecsettel kenegettem el, így is működött.
Amennyire megfigyeltem egészen tartós, napközben nem mászott el, nem is fakult ki nagyon pár óra alatt. Mondjuk a nyár nem túl ideális évszak a highlighterek tesztelésére, szerintem. Mivel kicsi, ha esetleg napközben eltűnne, és szeretnénk újra enyhe csillogás varázsolni az arcunkra, egy női táskában könnyen elfér.Amit még megfigyeltem ezzel az arcfénnyel kapcsolatban, hogy szerintem nem csak arcra jó. Szemöldök csontra is jó lehet, ha valaki valami durva parti sminket csinál, esetleg. Ebből kifolyag van egy vele kapcsolatos másik megfigyelésem. Irizál és kissé 'duokróm'. Ez azt jelenti, hogy a színe az alatta lévő bázistól is függ. Arcon és világos bázison rózsaszín, feketén viszont lilásnak hat. Erre gondolva kipróbáltam egy rózsaszínes-lilás színen is, amiben viszont a rózsaszínt erősítette fel.[A képen jobb oldalt a MAC 'Gorgeous Gold'-ja van, ami egy zöld fényű sárgás aranyszín, fekete bázison sötét zöldes, zöld bázisokból pedig fűzöld színt hoz elő. A rózsaszín a 'Plum Dressing', először magában, aztán a fénnyel - vaku nélkül, tehát nem az csillog.]

Termék: 5/5
Csomagolás: 4/5
Minőség: 5/5
Összességében: 5/5
Megvennéd-e újra: Igen.

2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy tetszett. A W7 márka még új nekem, ezért első körben csak pár dolgot vettem tőlük, hogy megnézzem, hogy működik. Én a fényből néha szoktam tenni az orrnyergemre, vagy a szám Cupido-ívére, néha a szemöldököm fölé is, ha drámaibb szemöldököt rajzolok magamnak.

    VálaszTörlés
  2. És még azt mondják nem a külső számít... De azért szeretem a szépen kisminkelt csajokat! Csak ne vigyék túlzásba! - Glowstick

    VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe