7/25/2010

OPI - Vodka & Caviar

Ez a második OPI körömlakkom. Megpróbálom összefoglalni mit gondolok róla.

Alapvetően nem szeretem ezeket az élén vörösöket. Szépek... Szépek, csak nekem mindig valami hivatalos esemény, vagy olyasmi jut eszembe, ahol szépnek kell lenni. De ez a szín kivétel.
  • Nagyon szép vörös. Nem túl élénk, nem túl sötét. [Itt megjegyezném, hogy a képeken talán egy leheletnyivel világosabbnak néz ki, mint a valóságban... :(]
  • Krémes állagú, nem csillog.
  • Az állaga kiváló, elég sűrű ahhoz, hogy 2 rétegben teljesen fedjen.
  • Klasszikus OPI ecsetet rejt a kupak. Tehát az ecset rész nem túl vékony vagy vastag, rugalmas sörtékkel, ideális a precíz, egyenletes lakkozáshoz.
  • Gyorsan szárad.
2400 forintba kerül, amit kicsit drágának tartok egyetlen körömlakkért. Viszont az OPI igazi luxus márka  a körömlakkok terén, a Douglas-ben vagy akár egy DM-ben is találhatunk hasonló árban lévőt, de jóval rosszabb minőségűt.
A webáruházukban 1460 forintot kérnek egy lakkért, de személy szerint nekem rossz tapasztalataim voltak vele. [Sosem érkezett meg a rendelésem, az e-mailemre nem válaszoltak.] Elviekben pedig kiküldik, csak kicsit drágán. Az üzletükben még sosem jártam.
Van egy OPI stand az Aréna plázában - valamiféle felsőbbrendűségi komplexusban szenvedő 2 eladó/manikűrössel találkoztam ott. Itt 2400 forint és a színek terén elég szűkös a választék. Van egy OPI stand a Westendben is, de itt még nem jártam.

A képeken a lakk némileg világosabbnak néz ki, 2 rétegben vittem fel, alapozó- és fedőlakk nélkül.

 

2 megjegyzés:

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe