8/04/2010

MAC - Superglass teszt [review]

Ha elhatározom, hogy ellenállni fogok a limitált ideig kapható MAC termékeknek, bármik legyenek is azok, akkor egyszercsak meglátok valamit, aminek képtelen vagyok ellenállni. Pedig tényleg igyekeztem...

Igazából semmi olyasmi nem jelent számomra kísértés, amit el tudok intézni egy "ilyenem/hasonlóm már van" mondattal. Sajnos a Superglass nem ez a kategória. Lássuk milyen is.
  • Apró, közepes és nagy méretű csillámokat tartalmaz.
  • Tükörszerűen fénylik.[Sokkal fényesebb, mint egy egyszerűen 'vizes hatású' szájfény, szerintem.]
  • Sokféleképpen használható, vékonyan átlátszó, enyhén színt ad és csillog, viszont vastagabban egészen fényes és rendesen kiadja a színét.
Amíg nem láttam közelről semmi különösebb "ez kell nekem" érzés nem kerített hatalmába. Megnéztem a maccosmetics.com-on milyenek a színek, megnéztem youtube-on pár review-t, de akkor sem éreztem úgy, hogy ez valami különleges lenne. Az egészben a következők érdekeltek csak, miért jobb, mint a Dazzleglass:
  • Nem ragad annyira. [Szerintem a másik sem ragad különösebben.]
  • Egyszerűen le tudod törölni anélkül, hogy csillám maradnak az álladon és mindenfele az arcodon. [Ezt sem tapasztaltam a Dazzleglass kapcsán.]
A csomagolásban tetszik, hogy végre nem kerek vagy téglatest alakú, hanem hatszöges. Illetve tetszik, hogy ecsetes applikátor van hozzá [a szivacsos végű nekem nem szimpatikus].


Végül kettőt vettem. Habár a 'Tunnel of Love' és a 'Cherry Electric' is nagyon tetszett. Az előbbi egy sötét, barnás bordó, zöld-narancs színű csillámmal, az utóbbi egy nagyon erős neon rózsaszín.

A 'Gift Wrap' egy narancssárgás-rózsás barackszínnek néz ki, de a számon - a csillám ellenére - teljesen természetesnek hat. A 'Fab Frenzy' egy sötét lila, kék csillámokkal, ez sem túl erős magában, szerintem mindkettő nagyon szép. Finom vanília illatuk van.


Hozzátenném, hogy kicsit drágának tartom a magyar árat. Hivatalosan 18 amerikai dollárba kerül, ez pontosan  3832,23 forint lenne.

Méret: 4,5 g [A Dazzleglass mindössze 1,92 g az oldal szerint, habár méretre ugyanakkorának tűnnek és árban is hasonlók. (Biztos a csillám matt nehezebb, nekem ez jutott eszembe, aztán lehet nem ezért van. :D)]
Ár: 5300 Ft.

Termék: 5/5
Csomagolás: 5/5
Minőség: 5/5
Összességében: 5/5
Megvennéd-e újra: Igen.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe