8/15/2010

Sminkkel webshopos szerzemények ^_^

Már elég régóta itt csücsülnek nálam, de egyszerűen nem volt időm írni.

Mindenekelőtt egy közérdekű információ: Szerdáig lehet jelentkezni a Sigma Makeup sminkversenyére youtube-on. Állatos smink a téma, itt található a videó minden fontos infóval. Maximum 3 sminket küldhettek. Szerintem megéri próbálkozni. Én mindig megpróbálom, ha tetszik a téma, sosem nyerek, de ez van.

Szóval a következő 3 napban ehhez fogok sminkeket csinálni, amit a 'minőségi' 6 éves webkamerámmal veszek fel. [A fényképezőmről nem tudom valamiért feltölteni a  gépemre a videókat.]

Jártam a sminkkel.com webshopjában és megláttam azokat az extrém Stargazer műszempillákat. Rögtön vettem belőlük kettőt [#60, #52] ehhez a versenyhez. Persze-persze... Nem csak ehhez. Nagyon jól néznek ki, még nem bontottam ki őket, tehát közelebbit még nem tudok mondani. A csomagolásban van hozzá ragasztó - szerencse, mert az enyém lehet már nem jó... Az áruk nagyon kedvező, mindössze 1350 forintba kerülnek. Hasonlóan extrém pillákat csak az Ó utcában láttam, de többe kerülnek [1300-2700 forint]. Az egyetlen szívfájdalmam az, hogy nem volt az a  fajta feketében, aminek csak a külső sarkában vannak hosszabb szálak [#44]. Mindenesetre biztos fogok még rendelni belőlük, legalább azt a nagyon hosszú, vörös szempillát [#64].
A csomagolással az egyetlen bajom, hogy túl nagy, és ahogy elnéztem, ha kibontom nem lehet biztosan visszazárni.

Ár: 1350 Ft
Termék: 5/5
Csomagolás: 4/5
Minőség: ?/5 [Még nem próbáltam, majd később megmondom.]
Összességében: 4,5/5
Megvennéd-e újra: Igen

A másik szerzeményem egy Revlon szájfény 'Pink Promise' színben. Azt tapasztaltam, hogy a webshopos képek nagyon jók. Tényleg olyan a szájfény, mint a képen. Mellesleg ezt a  szájfényt használtam a 'Kleopátra smink'-nél is. Egy külső fólia van rajta, mivel én tépem fel, biztos, hogy sosem nyitották ki előttem.Személy szerint szeretem az ilyesmiket, a drogériákban sokszor ezt hiányolom, főleg a szempillaspiráloknál. Szivacsos applikátor van hozzá.
Édeskés, cukorka illata van, emlékeztet valamire, de nem tudnám megmondani mire. Ami a  színét illeti, ez egy meggyvörös, apró, rózsaszín csillámokkal. Pluszpont, hogy nem az a ragadós fajta szájfény és 15-ös fényvédőt tartalmaz.


Ár: 875 Ft
Méret: 5,9 ml
Termék: 4/5
Csomagolás: 4/5 [Semmi különös igazából.]
Minőség: 4/5
Összességében: 4/5
Megvennéd-e újra: Igen [egy másik színben].

Kaptam 4 színmintát is a Barry M varázsporokból. 'Magyal', 'Opál', 'Éjfél' és 'Irizáló ezüst' színekben.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe