9/09/2010

MAC - Fabulous Felines - pigmentek / pigment swatches

Méret: 4,5 g
Ár: 5200 Ft

Hogy őszinte legyek nekem nem tetszik ez az új csomagolás. Egy kicsit kicsinek tartom az árához képest, illetve mindig attól félek, hogy nem tudom rendesen visszazárni őket, kiömlenek. Tudom, hogy elvileg örökké tart ez a mennyiség is, de...
Amúgy az amerikai és s kanadai vásárlók hihetetlenül szerencsések. 19,50 dollárt fizetnek érte, ami 4400 forint, mi viszont közel 4 dollárral többet. Nem egy nagy különbség, de ha nem csak egyet vennél, akkor érződik szerintem...

To be honest I don't like the new pigment packaging. [I store my pigments upside down to see the color so I'm always afraid of they will spill out.] Also I think they're too pricey for this size. I know that amount of the product probably lasts for ever in personal use. But...
Oh, before I forget, you guys are so lucky - I'm green with envy -, because we in Europe pay for MAC much more than American or Canadian customers do.
[19,50 USD is 4400 HUF, but we pay 5200 HUF which is 23 USD. Not a huge difference, but if you want to buy more item than one you will notice that...]


6 pigment van ebben a kollekcióban. Melyek ezek?


Palace Pedigreed:


Mauvement:
Ezzel a színnel már régebben is találkoztam. Nekem a nagy kiszerelésű van belőle - 7,5 gramm. Nagyon szeretem ezt a színt, gyönyörűen csillog. Távolról egészen ezüstös szürkének néz ki, mégis lilás. A hivatalos leírás szerint ez egy hideg [tónusú] barnás-szürke arany arany csillogással. Nagyon szépen lehet vele dolgozni, könnyen satírozható. Nagyon jó, ha valami másik színre visszük fel, ugyanis nem az a fajta, átlátszatlan pigment, szép ragyogást kölcsönöz. Sötétebb bőrön még talán hightlighternek is jó.

I own this pigment in big jar - 7,5 g - from a previous collection. I really like this one, very shimmery. In MAC's colour description it's a cool taupe with gold pearl, to me it seems more like a silvery-taupy mauve. I think easy to work with and blends well. Great for topping an eyeshadow beacuse it isn't too opaque, gives a nice sheen to it. On darker skin tones may be good for highlighting.


Bloodline:
Erre a színre voltam a leginkább kíváncsi, ugyanis még sosem találkoztam vele - legalábbis nem emlékszem rá. Alig vártam, hogy kipróbálhassam. Ez egy egészen sötétbarna-fekete, ami lilásan fénylik. Először a Smutra emlékeztetett, de annál jóval sötétebb. Könnyű satírozni, építhető a szín.

Bloodline pigment makes me very intrigue, because I've never ever seen it before - or I just don't remember. I could hardly wait for swatch it. It's a dark dirty browned purple. For the first it was reminding me Smut, but no, it's much darker and more purple. Blends like wonders, well buildable.


Leopard Luxe:


Lithe: Nem terveztem, hogy megveszem ezt a színt, mert nekem kicsit túlságosan is átlagosnak tűnt. Amikor belenéztem a tégelybe, akkor egy természetes, finoman csillogó színnek tűnt. Amikor viszont kipróbáltam a kezemen, rögtön tudtam, hogy ez kell nekem, mivel nagyon szépen és intenzíven csillog. Gyönyörű, meleg arany csillogású természetes bőrszín. Tökéletes fény, illetve természetes sminkekhez is kiváló.

I didn't plan to purchase this pigment. It looks like a nude with satin finish in the jar, but when you swatch you'll see it's very shimmery, a little bit glittery. Very cool color, a warm nude with gold pearl. Great for a highliter or an all over eyeshadow on the eyelid to get the perfect nude look.


Old Gold:
Ez egy állandó szín. Sosem értettem, hogy állandó színeket minek raknak kollekciókba... Röviden az a véleményem, hogy mivel bármikor megveheti az ember nem éri meg akkor, amikor kijön egy kollekció, ha nagyon szeretnénk a pénzünk költeni, akkor vegyünk mást, ami limitált.
Ez egy nagyon szép szín, igazán különleges zöldesen [patinás] csillogó arany, duokróm - sötét bázison nem arany, hanem zöld. Ha megveszed sosem fogod megbánni!

It's a permanent colour, so I think it wouldn't worth the money in a collection if you can buy an other limited thing instead of. I don't mean it doesn't gorgeous, because it is. Seriously Old Gold is one of my favourite MAC pigments ever. Well pigmented, the color pay-off is beautiful unique tarnished gold.  Duochrome, that means if you put on a black - or dark - base the colour turns green. If you buy this, you never regret!Burmese Beauty:

A következő kettőt nem birtoklom, sajnos.  Régebbi kollekciókban már mindkettővel találkozhattunk, de biztos vagyok benne, hogyha legközelebb kijönnek mindketten az enyémek lesznek.

I don't have the following two, unfortunately. In collections before we could meet them. I'm pretty sure if they come out next they will be mine.


Antique Green:
Ez is egy nagyon szép szín. Egy fekete, ami sárgásan-zöldesen fénylik. A MAC leírása szerint ez egy türkizzöld zöld csillogással. Azért nem vettem meg, mert engem teljesen a Gorgeus Goldra emlékeztet egy fekete bázison. Lehet, hogy nem lenne pontosan ugyanolyan, de nagyon hasonló.

Very beautiful colour too. It's like a black which reflects the light in light yellowish green. Mac described as a turquoise green with green pearl. I didn't buy this because I think it looks like Gorgeous Gold on a black base totally. Might not exact the same, but very similar.

Gold Stroke:
Ehhez van egy nagyon hasonló színem, így nem vettem meg, de biztos vagyok benne, hogy egyszer az enyém lesz. Nagyon jó színnek tartom - ami a színét illeti, ha jól emlékszem, ez egy bronzos-barnás szín enyhe arany csillogással - egy természetesebb sminkhez például.

I didn't buy that, because I have a very similar pigment to Gold Stroke [not MAC], but I'm pretty sure next time when it comes out, will be mine. I guess Gold Stroke is a very good color - a bronzey-brownish colour with a little gold sheen to it - for a natural everyday make-up.

Ár / Price: 5200 Ft / 19,50 USD
Méret / Size: 4,5 g
Termék / Product: 5/5
Csomagolás / Packaging: 4/5
Minőség / Quality: 5/5
Összességében / Overall: 4,75/5
Megvennéd-e újra? / Would you purchase it again?: Igen / Yes

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe