10/09/2010

Bobbi Brown - Black Velvet Collection - Sparkle Eyeshadow teszt / review

Ez a kollekció nekem nagyon tetszik. Pozitívum, hogy csak a szájfény és a csillámos szemhéjfestékek limitáltak, a többi megmarad. Viszont az is igaz, hogy a limitált szemhéjfestékekből összesen négyet-négyet rendeltek [komolyan], így valószínűleg ma már egy darab sincs belőlük. Az enyémeket csütörtökön vettem, akkor rakta össze a lány azt a kis bemutató pultot.
Az egész kollekció nagyon jó. Amolyan 'sötéten csillogó színek télre'. A kollekcióban lévő 3 fémes fényű szemfestékhez hasonlót nem is tudnék mondani. Mind feketés tónusú szín, de nagyon különlegesek. Hihetetlenül könnyen lehet őket satírozni, szépek, pigmentáltak. Szerelem első látásra. ;)
[A 'Black Charcoal' szerintem nagyon hasonló a MAC 'Cinderfella'-hoz, amire anno nem tudtam szert tenni. De a Narsnak is van egy hasonló színe. Szóval ez egy jó alternatíva, ha valaki szeretne valami nagyon hasonlót. ]
A Bobbi Brownról nekem mindig az jut eszembe, hogy az idősebb nőknek szánják. Egyrészt azért, mert nem túl harsányak a színeik, másrészt az áruk elég borsos.[Habár 3,8 g és 6100 forint egy MAC viszont 1,5 g és 3200 - az utántöltő.]


Black és Black Velvet Sparkle Eyeshadow
A csomagolásuk ugyanolyan mint a többi Bobbi Browné. Egy minimalista, fényes fekete műanyag dobozka, aminek a teteje - ablakszerűen - átlátszó, egyszerű, de mégis elegáns.
A Bobbi Brown Sparkle szemhéjfestékeire igaz az, hogy sokkal erősebb hatást lehet elérni velük akkor, ha kézzel visszük fel. Ennek az az oka, hogy a csillámok sokkal jobban tapadnak a bőrhöz mint az ecsethez. Nekem az a tapasztalatom velük, hogy nem ráncosodnak be alap nélkül sem, nem hullanak le a szem alá, ami szerintem pozitívum. Ennek valószínűleg az az oka, hogy nem egy klasszikus [préselt] porra, hanem sokkal inkább egy krémes festékre hasonlítanak. [Amolyan átmenet a kettő között.] Amúgy nagyon könnyű elsatírozni, egyenletes - egyenletesen oszlanak el benne a csillámok -, olyan egy fekete alapon mintha vizes lenne.A 'Black' egy egészen sötétszürke, amely mindenféle színű csillámot tartalmaz, a 'Black Velvet' kissé visszafogottabb, rózsaszínesebb-lilásabb [engem a MAC 'Mauvement' pigmentjére emlékeztet]. Ha külön-külön nézzük őket, akkor nagyon hasonlóak, de egymás mellett látszik a különbség, a 'Black' kékesebbnek, sötétebbnek hat, illetve kissé púderesebb a tapintása.
Ár / Price: 6100 Ft
Méret / Size: 3,8 g
Termék / Product: 5/5
Csomagolás / Packaging: 5/5
Minőség / Quality: 5/5
Összességében / Overall: 5/5
Megvennéd-e újra? / Would you purchase it again?: Természetesen. / Sure.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe