2/15/2011

DN - 13022011

Igazából ebben a hónapban nem kívántam a Catrice termékeibe túl sokat invesztálni. Gondoltam, hogy megnézem milyenek... De néhányat kipróbáltam és úgy tűnik több kell nekem belőlük. Nagyon tetszenek a nevek. Ennek a körömlakknak példádul 'Clay-ton, my hero' a fantázianeve. [A Clayton egy férfi név, de itt inkább a z agyag [clay] tónusára [tone] utal.]

Nagyon régóta szerettem volna egy hasonló színű körömlakkot, de sosem találtam eddig. A vakuval készült képnél látszik, hogy van benne egy kis arany csillogás, habár szerintem ez a körmökön egyáltalán nem jön ki - maximum csak akkor, ha fényben játszunk vele és kifejezetten erre figyelünk..
Szerény véleményem szerint a formula, ennek a körömlakknak az állaga nagyon rossz. Sűrű, de nem olyan szeretni valóan sűrű és az ecsetes része nagyon rossz. A kupak nagy, széles, nem jó fogni. Az ecsetes vastag, nagy és nem lakkoz szépen. 749 forint és 10 ml.


2 rétegben 2 nap után.
[Orly Bonder alaplakkal és Sec 'n Dry fedőlakkal.]

4 megjegyzés:

 1. Ha egy kicsit sötétebb tónus is megfelel,a DM-ben van S-he márkájú,az 500-as árnyalat,abban csillámok sincsenek. (nekem fedőlakkal 5-6 napig bírja,de mások sokszor panaszkodnak rá.Próba szerencse..:))

  VálaszTörlés
 2. S-he lakkok szerintem verhetetlenek, nagyon szép krémes, csillámmentes színei vannak, gyorsan szárad, szépen terül és nekem 5-6 napig fent is marad szépen(fedőlakkal)

  VálaszTörlés
 3. Pont ma szereztem be szintén ezt a színt, szerelmes lettem, ahogy megláttam :D Magamon még nem próbáltam, csak a tesóm körmét festettem ki vele, neki mondjuk kevésbé fogja bírni, mint nekem szokta, de az ő körmeire nekem nem volt nehéz festeni, persze majd a sajátomnál lesz igazi puding-próba.

  VálaszTörlés
 4. Köszi a tanácsokat.

  Igazából nekem az a problémám ezzel a kupakkal, hogy túl széles és rövid, pont nem esik kézre lakkozásnál.

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe