2/05/2011

MAC - Odalisque, Noir Plum, Spectacle of Yourself, Unflappable minták/swatches

Ebből a kollekcióból az összes színt elfogadtam volna. Tényleg. Végül csak 4 szemfesték egy és szájfény lett az enyém. A világosabb színek jók highlighternek, a 'színesek' pedig gyönyörűek. Már írtam korábban is arról, hogy személy szerint azt hittem ez a 'Mega Metal' olyan átmenet lesz krémes és 'hagyományos' szemfesték között. Mindenesetre én nem érzem annyira hihetetlenül krémesebbnek. Lehet velem van a baj. Szépen csillognak a fényben, de ebben sem érzem különlegesnek. 3,4  g, ami tényleg óriási méret.Az Odalisque a gyengém, hiába van rengeteg hasonló színem, egyszerűen nem tudok ellenállni neki. A Parrotra emlékeztet, ami az elmúlt években a kedvenc MAC-es színem volt és természetesen limitált.
A Noir Plum egy lila, ami a másik gyengém hiába van sok lilám, egyszerűen nem tudok nemet mondani egy újabbra. Hirtelen hozzáhasonlót nem találtam az állandó színeim között, nem kizárt, hogy van, de vagy sokkal sötétebbek vagy sokkal világosabbak.
A Spectacle of Yourself az a szín, amihez hasonlóm nincs is. Valahogy ezek a sötét bronzok kimaradtak az életemből. [De eme hiányosságom igyekszem pótolni.]
Az Unflappable talán a Smuthoz hasonlít, ami az állandó színek közül a kedvencem, és napi szinten használom. Az Unflappable lilás a Smut vöröses [kissé sötétebb, melegebb barna.]Odalisque - Sötét kékeszöld
Noir Plum - Lila ezüstös csillogással
Spectacle of Yourself - Sötét bornz
Unflappable - Lilás fekete


A képen a Nocturnelle kissé vörösesebb tűnik, mint igazából. Holnap csinálok még egy képet más lilákkal is, de ma már nm volt elég felület a kézfejem és el is felejtetem a többit. Az utolsó két kép pedig photoshopos színkorrekció után - csak azért tetem fel, mert itt jobban kijön a különbség.0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe