2/02/2011

MAC - Odalisque, Peacocky


Odalisque - Mega Metal Eyeshadow
Nagyobb [3,4 g], mint a 'rendes' mono [1,5 g] szemhéjpúderek. Lehet, hogy velem van a baj, nem tudom, de nem hinném, hogy ez a 'mega metal formula' annyira különleges lenne. Bevallom, azt hittem, sokkal krémesebb lesz, egy átmenet a krémes és por állagú szemhéjfestékek között, de nem érzek semmi különlegeset benne. "Fényvisszaverő részecskéi ragyognak, mint a króm." - Furcsa, de a 'Steamy', ami egy állandó szín, szerintem sokkal szebben csillog. Viszont szépen pigmentált. Mély kékeszöld.
Kipróbáltam az egyik szememen paint pottal a másikon nélküle: nem ráncosodott be, de ha nincs alatta alapozó/bázis, akkor a színe nem annyira szép, nem olyan erős sajnos. :(
Méret: 3,4 g
Ár: 5600 Ft


Peacocky - Kissable Lipcolour

Imádom a kék rúzsokat. *_* Ez volt az utolsó, így muszáj volt megvennem. Erről is azt hittem brutálisabb szín, kicsit talán egy valódi pávakékben reménykedtem. ha felkenem, akkor nem azt mondom, hogy átlátszó, de nem is fed annyira, mint egy rúzs, pont a kettő között van. Nagyon tetszik, hogy kicsit vörösesen csillog. Tartós. Fényes. Szivacsos applikátor van hozzá. amit személy szerint nem szeretek. Vanília illata van [az a tipikus MAC szájfény-illat].
Méret: 5g
Ár: 5300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe