3/26/2011

DMU - Napi smink 26032011

A mai póni Pinkie Pie, aki mindig vidám. először gondoltam arra, hogy a vízvonalamat kékkel húzom meg, de most inkább mégsem.
7 megjegyzés:

 1. Azért póni-inspirálta sminkek után fura, hogy a Disney Venomous Villains kollekciót meg gyerekesnek érezted.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik a rúzs / szájfény színe, és igazán különleges ez a pirosítás és szemfestés (nem tudom, minek hívják pontosan azt a szemöldök alatti belső területet :D) kombináció.

  VálaszTörlés
 3. Viló: Az akkor volt, ez meg most van. Alapvetően nem szeretem a Disneyt, utálom, hogy mindenre rárakják azokat a bárgyú figurákat [nem a gonoszokra gondolok]; a gonoszok érdekesek, különlegesek, de akkor is az jut az eszembe hogy a gyerekeknek szánt füzeteken - meg úgy mindenen - is ilyen figurák vannak. Ha kiadok egy sminktermékre x ezer forintot, akkor az nézzen ki normálisan, legyen felvállalható és ne az jusson mások eszébe, hogy 'Nézd már, a kishúga rúzsát hozta magával!".
  Egyébként az Én kicsi pónim - a barátság varázslatot a statisztikák szerint inkább felnőttek nézik, nem pedig a gyerekek. Tetszik, hogy a karakterek árnyaltak annak ellenére, hogy gyerekeknek szánták őket. Sőt, az is tetszik benne, hogy tanulságosak a történetek, nem pedig a "gonoszok mindig megbűnhődnek, a jó elnyeri méltó jutalmát, majd boldogan élnek, amíg meg nem halnak".
  Igazából ettől a mesétől is 5 perc után a hajam téptem eleinte, de megnéztem a 'Feeling Pinkie Keen"-t, illetve a "Call of the Cutie"-t és egyszerűen megszerettem. Tudom, hogy sokan gyerekesnek tartják, én is annak tartottam.
  Másrészt meg miért ne csinálnék egy tematikus hetet ilyen témával? Nem hiszem, hogy sok különbség lenne e között és mondjuk különböző virágok inspirálta sminkek között. Gondoltam arra, hogy kortárs japán művészek képeit használom inspirációnak valamikor, de ezt az ötletet kicsit pihentetem még.

  VálaszTörlés
 4. Vadpulyka, Citromhab: köszi. ^^

  VálaszTörlés
 5. Oké. Nem győztél meg, de örülök, hogy kifejtetted a véleményed :)

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe