3/03/2011

FormSpring + kérdés

Sosem gondoltam, hogy valaha lesz formspring oldalam. De miért ne alapon csináltam egyet. [Habár szerintem rám a kutya sem kíváncsi. Talán egy fokkal jobb, mint a twitter, mert így nem érzem úgy, hogy csak az éterbe beszélek. Ja, és elvileg már bárki kérdezhet tőlem, mert csak most vettem észre, hogy eddig csak felhasználók írhattak. :$]

Nos, így már kérdezhettek tőlem is. De előbb most én kérdezek tőletek: mit gondoltok a blogomról? Jöhet hideg-meleg, kíváncsi vagyok.

11 megjegyzés:

 1. Engem spec érdekel a blogod, és kíváncsi vagyok rád, és nem tudom, számon tartod-e az ilyesmiket, de nemrég díjat is kaptál tőlem. Azt szeretem a blogodban, hogy nagyon ügyesen sminkelsz, gyönyörű színeket kombinálsz és hát a végeredmény is olyan, mintha festve lenni. Nem szeretek dicsérni, mert olyan, mintha nyalnék, pedig nem. Szeretem, hogy amikor írsz egy termékről, nagyon részteles és precíz vagy, és pl mennyiséget is írsz, ezt én is meg szoktam nézni. Az inspiráció bejegyzésekben szereplő képek is tetszeni szoktak. És nem kommentelek túl sokat hozzád, de mindig megnézem minden új bejegyzésed. Szóval jó ez a blog, jól csinálod, csak így tovább. Amit még el bírnék viselni, az még több bejegyzés, smink összehasonlítás, esetleg smink lépésről-lépésre még, nem tudom, mennyire szereted az ilyesmit, de én odavagyok a haul bejegyzésekért is. Ezt a FromSppring-et meg fogalmam nincs micsoda, de biztos én vagyok lemaradva megint. :)

  VálaszTörlés
 2. nagyon szeretem ezt a blogot, amióta rátaláltam. nagyon tetszik, amiket csinálsz, mindig lenyűgöznek a sminkjeid. csak így tovább!

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Ó, köszi. Nem tudtam, hogy tőled kaptam díjat. Ezen a téren én vagyok lemaradva. :( De azért - így megkésve is - nagyon köszönöm!
  A képeimmel mindig elégedetlen vagyok. A fényképezőgépem olyan 6-7 éves és sokszor nem adja vissza a valóságot [homályos, vagy olyan 'furcsa'].
  A haul az nálam nagyon változó. Sosem vagyok biztos benne, hogy ez érdekel-e másokat, nekem is vegyesek az érzéseim velük kapcsolatban. Vannak termékek, ami nagyon érdekelnek - mert neten és a valóságban sem igazán találkoztam velük -, de van ami abszolút nem fog meg [például a ruhás posztok - 'Jó-jó, cukik, de úgy igazából mégsem érdekel...'].
  Elvileg, ha nyáron rá tudom valamelyik ismerősömet beszélni a modellkedésre, akkor lesznek sminkelős videók is, de ez még nagyon távolinak tűnik. ^_^

  VálaszTörlés
 4. Névtelen3/3/11 22:09

  Én is megnézlek mindennap, illetve amikor új bejegyzés van. Pont ma gondoltam rá, hogy én jobban örülök, hogy csak sminkeket raksz fel az oldaladra, és nem pakolod tele kifutós képekkel pl. Becsülendő az én szemeben, hogy nem csak a helyet töltöd ki.
  Uhh, és videó is jó lenne. Engem érdekelne nagyon. De más sminkelése is jöhet:) Jah, és a terméktesztjeid is jók, a te hatásodra döntöttem el, hogy melyik alapozót választom magamnak. Én egy dolgot "hiányolok", hogy nem látom a sminket a hajaddal együtt, ill egy kicsit távolabbi fényképezésnél. De tényleg jó, amit csinálsz, és megéri szerintem.
  Nagyon szép sminkeket készítesz:)

  VálaszTörlés
 5. @2sofix: Köszi.

  @Nételen: Ó, neked is köszönöm. Például sajtóanyagokat sem biztos, hogy felraknék ide, én a sajtóanyagos posztokat meg sem nézem általában, mert valahogy bennem az van, hogy az csak reklám arra meg nem vagyok kíváncsi.
  Távolabbi képeim is lesznek, amint lecserélem a fényképezőgépem [ezt olyan másfél éve halasztgatom, még a blog előtt akartam egyet venni, de meggyőztem magam, hogy úgy sem kell semmit lefényképeznem szinte soha; és ha már veszek valamit, akkor az legyen jó]. Az előbb írtam, hogy nagyon régi [az a képstabilizátor nélküli őskövület] és csak akkor tudok jó képeket csinálni, ha letámasztom a kezem valahova.

  VálaszTörlés
 6. Halkan megsúgom, hogy az őskövületekkel is lehet szerintem jó képeket csinálni, a képstabilizátor előtti időkben is születtek éles képek.
  Én olyan képeket hiányolok a sminkekről, amik szemből készültek, akár az egész arcról, akár csak a szemekről, nekem az jobban visszaadná, hogy nézhet ki az emberen. Egyébként nagy általánosságban nem nekem valók az ilyen sminkblogok, mert megvan a magam stílusa smink terén is, így a legtöbb színkombináció nekem nem szokott tetszeni. Viszont ötletadásnak jó némelyik nekem is, meg az inspirációs képek is faszák. Ja meg az állam leesik néha, mennyit vagytok képesek sminkcuccokra költeni, én ha megtehetném, se lennék rá hajlandó... na de ez is egyéni szocproblem.

  VálaszTörlés
 7. És tényleg nagyon precíz vagy.

  VálaszTörlés
 8. @Viló: Köszi.
  Néha sikerül jó képeket csinálnom, de általában nem vagyok velük elégedett. Újkorában sokkal jobb képeket tudtam velük csinálni. Egyszerűen látom milyen képek vannak és érzem, hogy enyémek lehetnének milliószor jobbak.
  Szerintem nem jó ennyit sminkcuccokra költeni, habár egy évet kibírtam úgy, hogy csak szempillaspirált vegyek, szóval kibírható. Megpróbálok rá egyfajta befektetésként gondolni, például ha másokat sminkelek, akkor nem lenne jó egy pirosítóval és két szemhéjfestékkel kezdeni. [Annak ellenére, hogy soha nem sminkelek másokat, de szeretnék. (Nem a profit miatt, inkább azért, mert egyszerűen imádok megváltoztatni dolgokat, kíváncsi vagyok máson milyenek bizonyos dolgok. Például imádom a csontos arcokat, az enyém nem az, ezért szükségem lenne egyre a kísérletezéshez.)]

  VálaszTörlés
 9. Névtelen5/3/11 01:46

  Ohh, ha nekem csontos arcom lenne, felajánlanám neked tesztelésre;)

  VálaszTörlés
 10. Szerintem nagyon jó a blog, és imádom a színeket, amikkel dolgozol.

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe