4/07/2011

In/Out #1

Nem tudom mennyire ismeritek ezeket az "Ins and Outs" posztokat. Röviden arról van szó, hogy havonta-pár havonta a bloggerinák összegyűjtik azokat a dolgokat, amik náluk bejönnek illetve kimennek. De inkább lássuk konkrétan mire gondolok!

[Képek is lesznek, jelenleg az internettel hadilábon állok...]

Amik most jönnek

Fényvédőkrém
- Mindenek előtt. Estelemben elég erős, mert fényérzékeny vagyok, de ez mindenkinek kötelező, aki 30 évesen nem szeretne egy mazsolára hasonlítani...

Por állagú alapozó - Nyáron/tavasszal jobban szeretem azt, ha az arcom matt marad. Még sosem használtam, kíváncsian várom milyen lesz. :)

Krémes pirosító
- Nyáron egyszerűen természetesebbnek és tartósabbnak tartom, mint a 'hagyományos' társait. Úgyis ki kell próbálnom milyenek az új Cremeblend pirosítók...

Kevéske/világos szemöldök - Nem tudom, ti hogy vagytok a nyári szemöldökkel? Személy szerint lusta vagyok rendesen megrajzolni, melegben meg állandóan izgulok miatta, ezért inkább valamilyen világosabb színnel töltöm ki, mint télen szoktam.


Vízálló szemfesték bázis - Hurrá itt a nyár. Hurrá vízálló smink.

Színes szemfesték - Főleg világos, élénk színek.

Natúr szemek - Az előző ellentéte egy cicás [vízálló] tusvonallal.

Élénk rúzs - Egyszerűen imádom az élénk rúzsokat. Itt a nyár, itt az ideje bátornak lenni és nyitni a levendula, narancs és pink színekre. ;)

Smink fixáló - Kell ezt részletezni?

Rövid, színes körmök - UV színek, élénk rózsaszín, lila, piros, sárga, pasztellek, mindegy csak legyen színes.

Kirándulás - Igen, ez nem épp egy szépségblog téma, de amikor gombaszakellenőrnek tanultam rájöttem, hogy imádom, kifejezetten élvezem az erdőjárást, nézni az állatokat és minden hasonló.

Amik most mennek
Bőrfényű alapozó - Nem szeretnék nyáron csillogni egy kicsit sem, így száműzöm őket egy ideig.

Nagyon sötét, füstös szem
- gyengém a sötét, füstös szem, de egy időre most távoznia kell.

Csillám
- Nekem a csillám kifejezetten a téli smink része valahogy.

Sötét, matt száj - Őket felváltják a világos rúzsok, de úgyis visszajönnek még... *_*

Szájfény - Nyáron/tavasszal/ősszel utálom a szájfényt, mert mindig belefújja a szél a hajam... :/

Sötét körmök - Mert jönnek a világosak, kell a változatosság, na.

Péksütemény - Mivel reggel indulok itthonról és csak későn/este érek haza, így rászoktam arra, hogy valami péksüteményt egyek reggelire/ebédre. Remélhetőleg sikerül leszoknom és visszatérnem a 'normális' szokásaimhoz.Nálatok mik jönnek és mennek tavasszal?

2 megjegyzés:

  1. Jó kis lista, teljesen egyetértek veled. Bár.. a péksütemények nagyon finomak, én nem tudok megválni tőlök. Persze tudom, hogy nem leszek tőlük csinosabb, de túl finom :)
    A föstös szemet én is sokáig favorizálta, de jön a tavasz kell egy kis extra szín :)

    viktoriasstyle.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszik ez a lista. Nálam ami jön, remélem szebb tisztább arcbőr így megszabadulok az alapozó "kötelező" használatától és elegendő lesz a púder nyárra. Illetve a te hatásodra a világosabb szemöldök, nem is tudom eddig mért húztam meg olyan erősen.... tiszta hülye vagyok.

    VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe