4/16/2011

Make Up For Ever - Aqua Cream #16, #19, #21

Az az igazság, hogy imádom a Make Up For Evert. Egy blog sale-en láttam pár egyszer kipróbált aqua creamet és arra gondoltam, hogy nagyon jó vétel lenne. Nem csak azért, mert nálunk szinte beszerezhetetlen, hanem azért is mert így sokkal olcsóbban lehetnek az enyémek, mint amennyiért megrendelhetném őket. Egy kis matek: 14 fontba került darabjuk, így 42 fontot fizettem postaköltséggel együtt. Természetesen rendelhetnék is belőlük a Guru Makeup Emporiumon keresztül, de ez az akció 60,35 fontomba került volna."The Aqua Cream is an ultra-pigmented, long-lasting waterproof cream. Highly concentrated in mother-of-pearl pigments, it provides an immediate color intensity with a luminous finish.
Its long-lasting formula will not crease or smudge under the most extreme conditions.
"

A leírás a makeupforever.com oldalról származik.

Az ígéret szerint ezek az olyan vízálló, tartós és erősen pigmentált krémek, amelynek nem ráncosodnak vagy kenődnek el a legextrémebb körülmények között sem; mindemellett nagyon intenzívek a színeik is. Az az igazság, hogy én csak egy napig viseltem a szememen a türkizkék színt szemfesték alapjaként, de pár óra múlva sem változott meg, olyan volt mint amikor elkészült a sminkem. Annyit jegyeznék meg, hogy amikor le akartam mosni a mintákat a kezemről, akkor csak szappannal sikerült és nem is elsőre. Karla Sugar blogjában megtalálhatjuk szinte az összes színt az alkarján mintázva.

A #16 egy rózsaszínes bézs, ami elképesztőan csillog a bőrön. Használtam már rúzs alá, szemfestékhez alapnak és kiemelő színnek mind szemöldök alá, mind arccsontra. Olyasmi mint a MAC Cream Colur Base #Shell színben - ha nagyon vékonyan viszem fel ugyanolyan, ha rájuk erősítek, akkor a MUFE rózsaszínesebb - csak ez nem ráncosodik a szemhéjamon.

 A #19 egy nagyon szép lila szín. Kicsit kékesen csillog és apró arany csillámok vannak benne, de szerintem a bőrön egyszerűen csak gyönyörű. Nekem kicsit furcsa az, hogy hiába kékes, elsatírozva mégis melegebb lilának tűnik. Annyit jegyeznék meg vele kapcsolatban, hogy sokkal szárazabb az állaga mint a másik kettőnek, kicsit nehezebb eldolgozni és valamivel gyorsabban szárad. Nem tudom, hogy ez azért van-e, mert alapvetően szárazabb a textúrája vagy azért, mert egy kicsit már kiszáradt.


A #21 egy arany csillámos türkiz. Ehhez a sminkhez szolgáltatta az alapot. Talán mindhárom közül őt mondanám a legkrémesebbnek, a legkönnyebb vele dolgozni.A csomagolása praktikus, egy jól záródó tégely. Nem kell azon aggódnunk, hogy valamennyit ellop a csomagolás mint a pumpás és tubusos kiszereléseknél. Méretre 6 gramm, a bolti ára pedig 16,95 font sterling.Viszonyítási alapnak megjegyezném, hogy egy MAC paint pot 5200 magyar forint és 5 gramm.

2 megjegyzés:

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe