4/09/2011

Max Factor

Szerintem az utolsó vagyok, aki erről ír.

Március 19-re meghívtak a Max Factor rendezvényére. Vegyes érzelmekkel ugyan, de elmentem és egyáltalán nem bántam meg! Nagyon sok bloggerinát meghívtak az eseményre, melynek oka az volt, hogy a nyitni szeretnének az online közösségek felé, ezért lesz [már van, csak lusta voltam] egy Max Factor facebook oldal, egy blog és egy youtube csatorna.

Megkértek minden résztvevőt, hogy töltsön ki egy kérdőívet a Max Factorról. Személy szerint beírtam, hogy számomra az egyetlen negatívum velük kapcsolatban az, hogy tesztelnek állatokon. A rendezvény után pár nappal kaptam egy e-mailt, amelyben megkérdezték hogy ezt miből gondolom, illetve egy linket, ami ennek az ellenkezőjét bizonyítja. Ez egy hatalmas piros pont. Ezentúl én is nyugodtan használom a MF termékeit, ugyanis nagyon jók, legyőzték minden negatív előítéletemet.

Távozáskor pedig mindenki kapott egy kis ajándékcsomagot, amiben szempillaspirál, szájfény, ecsetek és mindenféle földi jó volt. Ezenkívül egy asztalról is lehetett zsákmányolni - mivel sikerült csak ámulnom, így lemaradtam 1-2 dologról, de sebaj...

Alapvetően pozitívak az élményeim, érdekes volt a sok bloggerinát látni, néhányukkal beszélni. Remélem lesz még ilyen. A Max Factornak pedig köszönöm a meghívást.

A zsákmányolt termékekről majd szépen sorban jönnek a tesztek, most pedig egy werkfilmmel zárnám soraim. :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe