4/13/2011

Nyereményjáték! Nyereményjáték! Nyereményjáték!

Mivel elértem a 100 követőt, ezért úgy gondoltam ennek örömére és meghálálva ezt tartok egy nyereményjátékot. Sokat gondolkoztam azon, hogy mit lehessen nyerni, mindenképpen olyasmit szerettem volna, aminek én is örülnék. Végül úgy döntöttem, hogy 2 Sleek Original palettát sorsolok ki a jelentkezők között.
A nyereményjáték ma kezdődik [2011. 04. 13] és május 10-ig tart.

A játék 2 helyen zajlik. Az egyik a blog, a másik a facebook. Akik nem tudják valamiért követni a blogom, azoknak létrehoztam egy FB fórumot.[Remélem működik, mert FB nem túl nagy barátom...]


Hogyan jelentkezhetsz?
Írd meg kommentbe miről szeretnél olvasni a blogomban. Ezenkívül írd meg a neved, amivel nyilvánosan követed a blogom és írj egy e-mail címet, ahol felvehetem veled a kapcsolatot a játék után.

További eselyekért tedd a következőt:
[Amennyiben így döntesz írd meg a kommentbe, hogy milyen néven tetted.]
Lájkold a Facebook oldalam (+1) és/vagy oszd meg a játékot(+1). [Itt az oldalsávban is megteheted.]
Akinek van twittere és van  kedve: RT @makeuplovehun 100+ giveaway http://beautybloghun.blogspot.com/2011/04/nyeremenyjatek-nyeremenyjatek.html
Akinek van blogja írjon egy bejegyzést a játékról (+1) és/vagy tegye ki az oldal sávba képpel és visszamutató linkkel (+1).
Végül +1 esélyért bármi más kreatívat elfogadok.

Ha bárkinek bármi hasfájása lenne a szepseg.blog@gmail.com címen elérhet, vagy itt kommentben. Ezen kívül szeretném, ha valaki több eséllyel él, akkor egy kommentbe sűrítse az információt.

Remélem nem hagytam ki semmit sem. :)
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe