5/13/2011

Max Factor Bloggerina verseny

Még a blogger találkozón kaptuk azt az infót, hogy hamarosan lesz egy verseny bloggerináknak, ahol egy hatalmas sminkesládát lehet nyerni teletömködve mindenféle Max Factor termékkel.

Mivel úgy gondolom veszteni valóm nincs, így elindultam a versenyen. Most aktívan kampányolok magamért - legalábbis addig, amíg meg nem unom és érzem azt, hogy teljesen esélytelen vagyok -, ugyanis nekem nagyon sok ismerősöm nincs fent facebookon. :( Pedig olyan jó lenne nyerni. *.*

Hirtelen jobb szöveg nem jutott eszembe így ezt dobtam össze:
"Kedves ismerőseim és ismerőseim ismerősei, illetve mindazok, akik vennék a fáradtságot értem, hogy boldoggá tegyenek vagy egyszerűen csak méltónak tartanak a címre!
Elindultam ezen a versenyen, ahol minden egyes nap kéne szavazni - kettő darab héten át - az én nagy vörös fejemre, főleg azért, mert naponta csak egyszer lehet.

Jó lenne nyerni egy olyan nagy fekete sminkesládát, a tartalmát meg azok között elosztom, akik szavazótáborom erősítik masszívan és mindezt bizonyítani is tudják, vagy szimplán hiszek nékik! Köszönöm a megtisztelő figyelmet és támogatást, miegyebet, gombnyomkodást! ^_^"

Itt is elmondom más szavakkal: Aki valamiért szereti a blogom, vagy kedvel engem, akkor igazán megtisztelne, ha kapnék tőle egy szavazatot. Jól esne a támogatás még akkor is, ha tegyük fel a jobban kampányoló, több rajongót begyűjtő társaim mellett egészen eltörpülök.

Cseles, mert naponta lehet újraszavazni és mindig csak egy emberre, a blogokat pedig random adja ki, szóval lehet keresgélni kell a választottat. Ha van olyan bloggerina, aki nem lenne ismerős, akkor a "beleolvasok" gombra kattintva megnézhetitek a blogját.

Nem utolsó sorban pedig felhívnám a figyelmeteket arra, hogyha szavaztok, akkor ti is nyerhettek egy sminkszettet!

Bővebb információért kattintsatok az alábbi linkre, ami elvisz titeket a Max Factor facebook oldalára, ahol szavazhattok is akár. ^_^
http://www.facebook.com/MaxFactorHungary?sk=app_171198482935848

1 megjegyzés:

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe