6/12/2011

Gyors tipp a tartósabb rúzsért

A rúzsokat személy szerint jobban kedvelem, mint a szájfényeket. Épp ezért tudom, hogy nagyon sok gondot okoz, ha állandóan lekopik vagy éppen eltűnik.

Egyszer valamilyen csoda folytán a MAC paint potok alternatív felhasználási lehetőségeiről olvastam egy blogban. Ott említette a szerző, hogy ő például a Painterly-t használja rúzs alá, mert tartósabb lesz tőle. Miután kipróbáltam valóban azt tapasztaltam, hogy sokkal szebben lehet vele rúzsozni és sokkal tovább is tart.

Aztán később tettem egy próbát a MUFE #16-os Aqua Creamével. Ez egy nagyon szép gyöngyház csillogást ad a rákerülő rúzsnak.

A másik tanács az volt, hogy ha több rétegben viszek fel egy rúzst, akkor is tartósabb lesz. Például szájkontúr, rúzs, felesleget leitat, újra rúzs, szájfény. Ezzel az a tapasztalatom, hogy igen, jobban bírja a kiképzést, de mégis a paint potos trükköt preferálom.

Röviden összefoglalva pedig: használd azt a bázist a rúzsod alá, amit a szemeden és minél több rétegben próbáld felvinni a rúzsod, hogy mindenki irigykedjen, mert neked vannak a legtartósabb színes ajkaid.

Ti kipróbáljátok?

4 megjegyzés:

 1. Ez nagyon jó ötletnek tűnik,biztosan ki fogom próbálni :)

  VálaszTörlés
 2. Így van, a sminktetkó előtt én is így használtam a rúzsokat és egész nap bírták :)

  VálaszTörlés
 3. akkor az én szám valami genetikai torzság, mert nekem még semmilyen módszerrel nem tartottak egész napig a rúzsok, bármivel próbálkoztam:( ha 4-6 órát tart, az már valami. De ha reggel kifestem a szám,estére eltűnik.

  VálaszTörlés
 4. Jó, ezzel is újra kell rúzsozni, de szerintem sokkal tovább tart, mint alap nélkül. ^_^

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe