6/17/2011

Lush - Sweet & Shower

Ma épp megakadályoztak abban, hogy bármilyen más posztot összehozzak, ezért írok egy termékről. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy ezt tegnap akartam posztolni, de nem voltam itthon, este viszont már hulla voltam.

Szerdán volt a Lush kátrányhomook-olaj elleni tiltakozása, illetve egy hétig várják, hogy aláírjátok a képeslapjukat, amit eljuttatnak az Európai Parlamentbe. Kivételesen fontosnak tartom a környezetszennyezés és -kizsákmányolás elleni tiltakozást, mert lehet bele sem gondolnak ezek az emberek, de hosszútávon ránk is hatással lesz. Tessenek csatlakozni az akcióhoz!

A kampány idejére, vagy addig, amíg el nem fogy kapható a melaszt tartalmazó Sweet&Shower, amelynek bevételét az őslakosok jogait védő szervezetnek ajánlanak fel.
Személy szerint azt gondolom, hogy a csomagolás szerencsétlen. Nekem például mire hazaértem vele egy része kifolyt a táskámba - vagyis a papírzacskóba. Egy 100g-os tégely, ami remek, csak nem egy ennyire folyós termékhez. Ehhez jobb lenne egy tusfürdős flakon. Ha kinyitom, majd visszatekerem a kupakot, akkor oldalt szintén kijön a melaszos ragacsból, mert a fedél és a menetek közé is befolyt már. Ez pedig pazarlás. Bevallom, hogy szerintem kicsit kicsi 1990 forintért ez a mennyiség.


Nagyon sűrű, olyan, mintha valóban melasz lenne. Az illatát nagyon szeretem. Egy kis mennyiség is elég belőle, mert a víztől olyan lesz mint egy tusfürdő. Hajra is kipróbáltam, de a hajam valahogy egészen kemény lett tőle mosás közben. Ez olyasmi, amit ki nem állhatok. Samponként és tusfürdőként használva sem érzem azt, hogy tisztítana, kicsit olyan érzés, mintha csak valami cukros dolgot kennék magamra.A dobozka két használat után. Nem vagyok egy hegyi jeti, tényleg ennyire sok folyik ki oldalt belőle. Pedig mindig vigyázok arra, hogy lehetőleg a legkevesebbet pazaroljam el valamiből.

Összességében azt gondolom: nagyon jó a Lush-tól, hogy egy terméket csak ezért dob piacra; a cél és az általa képviselt üzenet nagyon értékelendő. Ellenben kicsit drága, a csomagolása sem az igazi, maximum fanatikus Lush-gyűjtőknek ajánlanám.

http://lush.hu

1 megjegyzés:

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe