6/11/2011

Pat McGrath után szabadon

Az elmúlt egy hétben össze sem tudnám számolni, hány divatbemutató és backstage videót néztem meg. Amik arra inspiráltak, hogy elkészítsek párat az ott látott csodákból. Az első áldozatom a John Galliano tavasz-nyári kifutóján feltűnt smink, amely Pat McGrath kreativitásának ékes bizonyítéka.

Nem számoltam azzal a ténnyel, hogy esetleg a bemutatóra valamit módosítanak a sminken, ezért a száj nem olyan, hiányzik róla az a finom arany füst és vizes csillogás, amit a kész hajjal és ruhával együtt láthattunk.

Ezenkívül találnom kéne egy jobb aranyat, az enyém nem annyira szép tiszta. Nem zárom ki, hogy valahol a dobozom alján van egy gyönyörű szín, de ezt csak egy rendrakó-expedíció derítheti ki [a Sleektől a Storm palettában lévőt kellett volna használni, de nehéz ennyi mindent fejben tartani]. A szemöldökömet még talán sosem simítottam le, szerintem elsőre nem rossz, de lehetne sokkal jobb. Majd legközelebb felhasználom a mostani tapasztalataimat és okosabb leszek. Az arcomon fehér hintőpor van, ezért vagyok ennyire fehér és nem azért mert rosszak voltak a fények és élvezem, hogy gótszellemlányt csinálhatok magamból photoshopban. [Igen, már sötét volt a lámpafény meg nem szeret engem. :(]Az eredeti smink:Ti tudtok valamilyen szép arany színt?
Mondjuk egy sötétebb, meleget és egy hidegebbet?
[A high end termékek és a MAC világa preferált.]

11 megjegyzés:

 1. .milyen erdekes a szad...ehhez nekem egybol valami japanos, gesas smink jutott az eszembe.

  VálaszTörlés
 2. Wow nagyon jó lett:)

  Nekem a mac gold mine szemhéjpúder ugrott be hirtelen, mint szép arany, plusz a surf baby kollekcióban vannak most a pigmentek és azok között is van egy, ők bronznak nevezik, de szerintem inkább meleg arany:) http://www.thebodyneeds2.com/Surf_Baby_Crushed_Metallic_Pigment_Samples_s/76.htm
  esetleg a wonder woman arany glitter? http://www.thebodyneeds2.com/MAC_Wonder_Woman_Samples_s/65.htm

  Remélem találsz jót:)

  VálaszTörlés
 3. legközelebb leírod hogy simítottad ki a szemöldököd,légyszives:)

  VálaszTörlés
 4. @Maggie

  Pont az arany miatt akartam megvenni az a pigment tornyocskát, de már nem volt sem asz Arénában sem a Váci utcában. :(

  Egyébként jó, hogy mondod, mert nekem a WW kollekció arany csilláma megvan. Mondom, komolyabban rendet kéne raknom, hogy átlássam mim van.

  VálaszTörlés
 5. ez gyönyörűséges!! annyira ügyes vagy :D

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szépen sminkelsz, tetszik. :))

  VálaszTörlés
 7. Szerintem a legesleggyönyörűbb arany a világon az UD Half Baked, a Naked palettában is szerepel, persze itthonról nehéz beszerezni... Nekem eddig az jött be a legjobban. De amúgy a Catrica papagena aranyrögei is szépen, kicsit bronzosak, és sokkal inkább szemhéjpúder mint highlighter, mert nagyon szépen fed, jól pigmentált. Tudnál mutatni mintát, ami alapján ezt a sminket csináltad? Nagyon jól sikerült:)

  VálaszTörlés
 8. @sunnysideup

  Azokat az aranyrögöket még lehet vajon kapni? Sosem járok ilyen helyekre, aztán nem tudom. Pedig néztem a Catrice kollekcióját már többeknél, de mindig elfelejtek bemenni egy Rossmannba.

  A képet kirakom ide a képek alá. Eredetileg is akartam, csak kiment a fejemből.

  VálaszTörlés
 9. Igen, kaphatók, és szerintem még sokáig kint is lesznek. Nem tudom, merre laksz, de az Árkádban valamelyik nap még egy csomó volt, meg úgy amúgy se fogy annyira, szóval szerintem ebből könnyű találni. Nem állítom, hogy maga az esszenciális arany szín, de tényleg szép, kicsit bronzos, kipróbáltam a szemhéjamon és le voltam nyűgözve, nagyon szép. Nem mellesleg ha minden nap ezzel sminkelnék se fogyna el soha. Az igazi esszenciális arany pedig nekem mindig az UD lesz asszem:) És nekem a te változatod jobban tetszik, mint az eredeti!

  VálaszTörlés
 10. Köszi. Majd megnézem őket.

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe