7/30/2011

Kedvenc rúzsok

Eredetileg egy posztba szerettem volna belezsúfolni őket a szájfényekkel együtt, de feladtam és a szájfények majd később jönnek.


[A rúzsokat közvetlenül vittem fel, ecset és szájkontúr nélkül.]Barry M - #101
Ez a rúzs egy nagyon furcsa szín, hiszen sokkal inkább emlékeztet arra, mintha korrektorral lenne lekenve a szám, mintsem rúzsozva. Persze, először megrémültem, mert olyan 'semmilyen', de később rájöttem, hogy ha keveset használok belőle és teszek rá szájfényt, akkor nagyon szép. Emelett nagyon jó sötét rúzsok kivilágosítására is.


MAC - Viva Glam II
Ő volt a 2010-es év kedvencei poszt rúzsa. Sok napi sminkes posztban kap szerepel, ez az a rúzs, amit mindenhová magammal viszek, mert egy nagyon használható szín; például a sötét szájkontúrokon/rúzsokon lehet vele világosítani. Bézses rózsaszín elvileg, szerintem eléggé barnás, és inkább sötét, ha nincs rajtam alapozó; viszont ha igen, akkor szerintem nagyon jól néz ki.


Illamasqua - Wanton
Őt a színén kívül a nevéért vettem meg. Nem egy tipikus rosszlány-árnyalat, de a füstös sminkek tökéletes párja. Épp olyan rózsaszín, amire szükségem van, nem túl világos, de nem is sötét. Az állaga is nagyon jó.Estee Lauder -Sunstone
Ezt a rúzst ajándékba kaptam az Estee Lauderben még évekkel ezelőtt. Imádom a színét, finom aranycsillámos bronzos rózsa-korall. Az a baj vele, hogy nagyon könnyen olvad, cserébe ragaszkodó, gyönyörűen csillog, csak nehéz letörölni és a csillámoktól szinte lehetetlen megszabadulni.


MAC - Ruby Woo
Ő a MAC egyik legkeresettebb vörös rúzsa, ha nem a legkeresettebb. Szerelem volt ez is elsőre, gyönyörű matt, tökéletes szín, viszont elég száraz és általában elég nehéz felkenni.


MAC - Impassioned
Egy valódi hot pink-fukszia, igazán nyári szín. Krémes, fényes, tökéletes.


MAC - Up the Amp
Krémes levendula, nagyon szép és kellemes viselni is. Ő az új kiskedvencem.


MAC - Rebel
Ő az egyik legrégebbi rúzsom, nagyon durva színe van. Rózsaszínes lila, de például a Barry M 101-es rúzzsal egy nagyon vad magentát lehet belőle előcsalogatni. Megfogja az ember száját, szóval tessenek vele vigyázni.


Így utólag jegyzem meg, hogy azoktól a posztoktól, amikben túl sok száj van mindig kiráz a hideg. Olyan perverz-fétises benyomásom van tőlük. :D


Ezek pedig a kezemen a minták, elég erősen sütött nap, de szinte mind erősebb így, mint a számon. A felső sorban a Sunstone szerintem sötétebb a képen, mint a valóságban.

11 megjegyzés:

 1. Whoa, így első blikkre az Illamasqa- Wanton és a Mac - Impassioned nagyon megfogott.
  És többszöri blikkre is :D wishlist.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép a szád, mondták már? :-)

  Amúgy a Mac Ruby Woo-ja nagyon tetszik.

  VálaszTörlés
 3. A Sunstone és az Up the Amp tetszik a legjobban, de mindegyik szép.

  VálaszTörlés
 4. Egyet értek Alice-szel és nem is tudnék egyet kiválasztani ezek közül, mert mind gyönyörű.

  VálaszTörlés
 5. tényleg nagyon szép a szád:))) nekem az összes nagyon tetszett.:)

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm. Szokták mondani, hogy szép szám van. Csináltam egy másik mintás képet is, de most vettem észre, hogy elfelejtettem kirakni, mindjárt változtatok ezen.

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép színek , a legjobban a Mac- Up the Amp tetszik :)

  VálaszTörlés
 8. tényleg túl szexi ennyi száj egymás alatt :)) a viva glam és az impassioned tetszik a legjobban.

  VálaszTörlés
 9. A MAC Up The Amp rúzsnak milyen jó színe van már *-*

  VálaszTörlés
 10. Sziasztok!

  Nem hiába a Ruby Woo az egyik legkeresettebb, nekem is az nyerte el a tetszésemet.
  Ha szeretnétek olvasni egy másik márkáról is, akkor ajánlom a figyelmetekbe:
  www.il-makiage.fanoldal.hu oldalt

  VálaszTörlés
 11. Nagyon jó volt ez a bejegyzés :) Nekem is megvan a Mac Ruby woo-ja és nagyon szeretem, gyönyörű a színe, de nekem is ugyanaz a bajom vele, mivel matt kicsit kemény ezért én először a kezemen kicsit felmelegítem és már mehet is a számra :D

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe