7/08/2011

A kérdésem a következő

Már egy ideje keresem a tökéletes szemkrémet. Persze, mindenki fiatalnak tart ehhez, de nekem nagyon karikás a szemem és ezt bizony gyűlölöm, ahogy mindenki más is. Nem csodaszert keresek, nem plasztikai műtétet egy tégelyben, hanem valamit, ami csak jó.

Ti milyen szemkrémet használtok? Használtok egyáltalán?

8 megjegyzés:

 1. Én Clinique All About Eyes Serum-ot használok, ami egy ilyen kis golyós szemkörnyékápoló. Én is fiatal vagyok, de ez direkt puffadtságra és sötét karikákra való, nekem nagyon bevált.

  VálaszTörlés
 2. Névtelen8/7/11 07:57

  helia -d kékdobozos ( new generation) ez az első amin érzem hogy értelme van és nem csak "összezsírozza" a szemem.

  VálaszTörlés
 3. Én is az eVra által említett krémet akartam írni, szóval eddig kettő a Cliniquenek :-)

  VálaszTörlés
 4. Eucerin Q10,ez kifejezetten 20onéves bőrre van,nekem bevált. 3500 ft körül van.

  VálaszTörlés
 5. Bioderma Sensibio szemkrémet is ajánlom :) Könnyű, gyorsan felszívódik, frissít. Kérhetsz belőle a patikákban mintát, hátha van. Menj a müllerbe,douglasba,patikába és kérj mintát azokból,amiket ajánlanak. Ne vegyél meg vmit, csak azért mert vkinek bevált, neked nem biztos,hogy épp az lesz a jó. Próbálgass először!

  Egyébként pedig mindig a bőr állaga,problémája a lényeg és nem az életkor. Sajnos még mindig sok eladó/tanácsadó az alapján adja,javasolja a krémeket és nem a bőr típusa alapján.
  A krém nem ismeri fel,hogy ki hány éves, neki a problémát kell orvosolni, de ezt ők még nem tudják ezek szerint :)

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm a tanácsokat. A Clinique All About Eyes krémet próbáltam már, nekem nem nagyon működött. Nem volt rossz, de valahogy nem is volt az igazi.

  Most vagy egy Biodermát vagy egy La Roche-Posay krémet szeretnék kipróbálni. Valami olyasmit, aminek inkább a bőrápolás a profilja, nem pedig a smink.

  VálaszTörlés
 7. Én estére egy Alverdéset szoktam használni, kék a kupakja (a pontos nevét nem tudom), nappalra meg Helia D kék pumpásat. Párhetente szoktam használni az Alterra kis kapszuláit, de én csak a szemem köré kenem, kb 5-6 napra elég (ez valami anti-aging cucc, és az egész arcra kéne használni). Szerintem ezek mind nagyon jók, nekem egyből beszívódik, kivéve persze a kapszulák, mert az tömény olaj :-)

  VálaszTörlés
 8. Dr. Spiller - Eye contour gel with ATP
  Nekem extra sötét karikáim vannak, és puffadt táskás is a szemem (örökletes), és mivel erősen korrektorozom, még az is szárítja, nyúzza a bőrt, és persze nagyon vékony, érzékeny is a bőröm. Próbáltam szinte mindent, ROC, Lierac, Clinique, MAC koffeines, Nivea, Loreal, Bioderma, stb... De ez az egyetlen ami tényleg látványosan lehúzza a puffadást, és ha rendszeresen használom, akkor a sötét karikát is picit világosítja.

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe