10/07/2011

BRTC - Jasmine Water BB Cream vélemény

Közel egy teljes hónapja használom ezt a krémet. Most pedig lássuk mit gondolok róla!Mivel eddig a Missha Perfect Cover BB krémet használtam, ezért helyenként össze is hasonlítom vele.


A krémet a krémválasztó szerint inkább száraz és/vagy érzékeny bőrre ajánlják, mert hidratál és rugalmassá teszi a bőrt. Hármas hatású: fehérít, ránctalanít és táplál, ezeken kívül enyhén kontrollálja  a kifényesedést is és 30-as fényvédőt tartalmaz.

Először a csomagolás. Ő egy lila, 35 ml nagyságú, kellemesen puha tubusban érkezik. Miután lecsavarom a kupakot, az első használat előtt még le kell tépni egy védő fóliát a krém 'szájáról'. A Missha Perfect Cover pumpás tubusban van és tapasztalatom szerint az utolsó cseppeket már elég nehéz kiszedni belőle, remélem ezzel  a vége felé könnyebb dolgom lesz.


A krémnek elég erős jázmin illata van, nekem talán egy kicsit műnek tűnik, ez szerencsére hamar elillan. A krém állagra valamivel puhább, mint a Perfect Cover és színben sokkal rózsaszínesebb már kinyomva is [a Missha eleinte inkább szürkés]. Nagyon könnyű eloszlatni az arcon, kevés is elég belőle, illetve az oxidálódás után nem kell lepúdereznem, mert nagyon finom selmyes tapintású és [jó értelemben véve] púderes hatású lesz az arcomon, de mégis van egy természetes bőrfénye. A színét illetően eleinte szinte fehér, aztán besötétül, de így is elég világos marad. A fedése gyenge-közepes között ingadozik, vastagságtól függő. Ez arra elég, hogy a kisebb pirosságokat, bőrhibákat elkendőzze. Mindemellett nagyon tartós, még este is fent van az arcomon mikor hazaérek.


Igyekeztem olyan képeket gyártani, amin látszik is valami, de nem igazán sikerült. A lényeg, amit látni kéne itt az, hogy a Perfect Cover erős fed, a Jasmine Water pedig inkább csak ott van, alig látszik. [Ez az alkarom mellesleg, aminél még az NC15-ös alapozók is legalább egy árnyalattal sötétebbek.]

Ez meg én vagyok, értelemszerű sorrendben. Ilyenkorra már magához szokott térni a bőröm a nyári sokkból, idén sajnos még nem szedte össze magát. :(


Személy szerint inkább azoknak ajánlom, akiknek nincs jellemzően sok bőrhibájuk és a bőrük is szárazabb. Vagy azoknak, akik nem szeretnének igazán fedő alapozót, csak valamit a bőrükre, amitől kicsit szebb lesz.


Ó, és ez a végére. :)

Beszerezhető a BB krém webshopból, illetve BB Anditól és a viszonteladóktól.

4 megjegyzés:

  1. sárgás tónusú bőrhöz is passzol vajon? (alapozóból általában porcelain vagy nude kell)

    VálaszTörlés
  2. @Mesi Nekem sárgás a bőröm és teljesen jó. Nem annyira húderózsaszín.

    VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe