11/23/2011

Készíts karácsonyi mézeskalácsot az SOS Gyermekfalunak a Niveával!

Most kivételesen: sajtóközlemény a Niveától, mert ez tetszik. Tessenek mézeskalácsot tervezni! :)

"Az ősz és a tél a gyerekekről szól az idén 100 éves Nniveánál! Valamennyi szeptember 1. és november 30. között eladott Nivea termék után 1 Ft-ot az SOS Gyermekfalu lakói kapnak. Az adventi időszakban a Nivea minden vállalkozó kedvű és segíteni vágyó emberre számít, aki egy Nivea alkalmazás segítségével színes mézeskalácsokat tervezhet a gyerekeknek.

A Nivea tavalyi nagysikerű akciója után idén is különleges karácsonyi aktivitásra készül. Ezúttal is szeretné megörvendeztetni az SOS Gyermekfalvak lakóit azzal, hogy az SOS településeken, így Battonyán, Kecskeméten és Kőszegen felállít egy-egy gyönyörű karácsonyfát. A kecskeméti fát a gyerekek mézeskalácsokkal díszíthetik fel, melyeket a Hollósy Cukrászat süt meg nekik. Még egy édes meglepetés vár rájuk: megkapják a Nivea rajongók által tervezett legszebb mézeskalácsokat is.





A NIVEA mézeskalács-tervező programja november 21-től december 15-ig tart, az adventi játék részletei pedig a www.nivea.hu/karacsony címen érhetőek el. Az oldalra látogatók egy egyszerűen használható alkalmazás segítségével megtervezhetik és díszíthetik is a mézeskalácsokat, melyek közül az SOS Gyermekfalvak apróságai minden nap kiválasztják a kedvenceiket. Ezeket a Nivea megsüti nekik, és hogy az emlékek kicsit tovább tarthassanak, mint az ünnep, a mézeskalácsokat kerámia formában is elküldik a falvaknak.

Természetesen a tervezők sem maradnak üres kézzel! A naponta kiválasztott díszek tervezői is megkapják mézeskalácsukat kerámia és süti alakban, illetve a vállalkozó szellemű résztvevők között hetente értékes ajándékokat is kisorsolnak. "

1 megjegyzés:

  1. Krisz (rougeandstyle.blogspot.com)23/11/11 21:55

    ez nagyon tetszik, lehet én is tervezek egyet, ha lesz időm^^

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe