11/17/2011

Leszel a vendégbloggerem?

Biztos már találkoztatok más blogokban is vendégposztokkal, már nálam is volt egy itt. Arra gondoltam, hogy tulajdonképpen bárkinek megadom a lehetőséget egy vendégposztra, aki érez magában némi kreativitást és íráskészséget. Nem érdekel, hogy az illetőnek van-e blogja vagy nincs, milyen nemű vagy korú, a lényeg az, hogyha úgy érzi van valami, amit a világ elé szeretne tárni szépség vagy divat témában keressen meg az e-mail címemen [szepseg.blog@gmail.com].

Ha úgy érzed szeretnél írni valamit ide, akkor a következőkre figyelj:
 • Az írásod ne olyan legyen, ami már megjelent valahol, új posztokat szeretnék, nem olyat, amit már egyszer kiraktál a saját blogodra vagy bárhova.
 • Lehetőleg a képek legyenek jó minőségűek: ne legyenek homályosak, a színek nagyjából stimmeljenek; illetve minimum legyenek 800 pixel magasak [a szélesség ehhez arányos, ha 800-nál nagyobb, az nem baj.]
 • A sminket szeretnél küldeni, akkor azok tényleg ne legyenek homályosak és minimum 2 képet küldj. Illetve írd le milyen termékeket használtál a sminkhez [egy arc-szem-száj felsorolás bőven elég lesz].
 • A poszt szövege legyen kész, mintha a saját blogodba írnád, minden legyen benne, amit te fontosnak tartasz.
 • Jó lenne, ha az első pár sorban írnál valamit magadról, miért vetted meg a terméket vagy mi inspirálta a sminket, stb... 
Azt hiszem röviden ennyi, remélem minél többen fogtok élni a lehetőséggel. ^_^

2 megjegyzés:

 1. Ez nagyon szimpi kezdeményezés, talán még egyszer én is megpróbálok vele élni, ha valamiről nagyon be szeretnék számolni. Alig 1 órája filóztam a villamoson azon, h mennyire jó lenne sokkal több lány személyes véleményét olvasgatni valahol, egy nagy közös blogon, erre tessék, mit találsz ki! :)

  VálaszTörlés
 2. Igazából én szeretném, ha néha fiúk is írnának. Elvileg lesz egy hímnemű vendégbloggerem is nemsokára... ;D

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe