11/15/2011

Urban Decay - Preen Shadow Box

Végre rátehettem a formás kicsi mancsaim erre az Urban Decay palettára! Nem titok, mivel a márka annyira beszerezhetetlennek tűnik náluk, ezért csak kíváncsiságból is megvettem, bargain - ahogy az angolszászok mondanák.Maga a doboz külseje nagyon megfogott, hiszen a pávák szépséges madarak, meg más miatt is különlegesek, de inkább hagyjuk a bioszos részleget! Alapvetően nagyon aprólékos az egész, a belsejében lévő tükör mellett is egy páva van, megtöri ezzel az unalmas szögletes-tükör-van-a-belsejében effektust. A színek mellet ott van a nevük, ami nekem külön öröm, úgysem jegyzem meg, de azért, ha sokszor látom... talán.  A doboz belsején és külső szegélyén végigvonuló pávatollszerű minta szerintem zseniális ötlet.

A dobozka 6 színt rejt. 0,9 grammosak egyenként, nagyon selymes a textúrájuk. [A mintákon bázis nélkül láthatóak.] Összességében 2550 forintot [így egy szemfesték 425 forintba kerül] igazán megér, habár szerintem ezek a színek nem elég "pávásak", de van benne 4 egészen univerzális árnyalat, ezért bárkinek merem ajánlani. Mivel ez egy kicsi paletta, ezért nem hiányolom belőle a matt színeket [azok tényleg nem lennének pávásak], pedig ezeket szoktam szinte minden palettából.

Snatch - barackos rózsaszín arany csillámokkal - számomra a csillámok kicsit talán nagyok, de nagyon szép.


Mildew - a leírás szerint metálfényű piszkos zöld - sokkal jobbra számítottam.


Flash - gyönyörű lila, szép fénnyel - számomra a paletta egyik leggyengébb színe, alig fog bázis nélkül.


Painkiller - élénk zöldeskék arany fénnyel - ez az egyik legjobb szín lenne, teljesen pávás, de sajnos nekem valahogy nem működik igazán a színe.


Smog - arany sötétbarna - meglepő, de ő lett a kedvencem ebből a palettából.Toasted -  barnás szürke, de a barnához közelebb áll talán - ez is nagyon tetszik, emlékeztet a MAC Satin Taupe-jára.


4 megjegyzés:

 1. jaj ez olyan szèp kis paletta!!!nekem is nagyon tetszik:)

  VálaszTörlés
 2. Honnan sikerült beszerezned? Jó kis paletta

  VálaszTörlés
 3. @Névtelen A Beauty Sale Blogról.
  http://barbeautysale.blogspot.com

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a választ, Dóra

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe