1/18/2012

Baviphat barackos arcradír - teszt

Szerintem nincs olyan blog lassan, amelyikben ne lett volna szó a BB krém webshop portékáiról. Most elérkezett a pillanat, hogy beszámoljak a Baviphat barackos arcradírról. 

Ez egy multifunkciós hámlasztó zselé, ami egyszerre tünteti el az elhalt hámsejteket a bőrünkről, csökkenti a pórusaink méretét és ragyogóvá teszi a bőrt. Barack kivonatot és C-vitamint tartalmaz.

A csomagolása nagyon cuki, pont úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt sárgabarack. A kalapjában kis kanál ül, amivel elvileg higiénikusan nyúlhatunk a zselébe. Nekem tetszik a csomagolás, az, hogy más. Kissé talán gyerekjátékszerű, egy darab Aliz Csodaországban a fürdőszobában.Az illata engem barackos teára emlékeztet, mert a barackillattal keveredik benne egy másik, amit nem tudok meghatározni. Nagyon karakteres, távolról is kiszagolható, ha a szobába van és nem csavartuk rá tökéletesen a tetejét.

Ami a küllemét illeti ez egy enyhén sárgás zselé. Habár a zselé nem is jó szó rá, talán a "folyékony szivacsszerű nedves valami" jobban leírja milyen is [engem egy agyra emlékeztet valamiért]. A használatát illetően száraz bőrre kell felvinni egy kis mennyiséget és elkezdeni finoman dörzsölni. Ekkor a zselé átváltozik, fokozatosan eltűnik belőle a nedvesség és kis csomócskákká/kukacokká esik szét, mint egy sima radír. Ha végigmasszíroztuk vele az arcunkat, akkor öblítsük le meleg vízzel.


Mindent összevetve elégedett vagyok ezzel a termékkel, mert a bőröm nagyon puha lesz tőle. Jól eltávolítja az elhalt hámsejteket, de nem durván csak fizikailag, ahogy a hagyományos, valamilyen őrleményt tartalmazó radírok. Viszont úgy gondolom, hogy ez a termék nem csak kémiai alapon működik, valamennyit fizikailag is radíroz a kis "kukacok" segítségével. Nem elfelejtendő az sem, hogy a Baviphat termékeit nem tesztelik állatokon.

Egy kis kitekintés: több blogban is megnéztem miket írnak róla. Az ázsiai bloggerek egy része ezt a terméket nem tartja igazán jónak, mert nem szedi le a koszt az arcukról, nem tünteti el a mitesszereiket. Számomra ez azért furcsa, mert én mindig a megtisztított arcom kezdem el radírozni, mert a radír erre való. A másik számomra érdekes vélemény az az volt, hogy ezek a kukacok kellemetlenek a nagyon problémás bőrön, mert  mégiscsak van egy enyhe dörzsölő hatása. Mivel az én bőröm nem ilyen így ezt nem tapasztalhattam.

4 megjegyzés:

 1. Honnan vetted/rendelted?És mennyi volt?:)

  VálaszTörlés
 2. Névtelen18/1/12 22:58

  :O Én úgy tudom nedves arcon kell használni! Szárazon nem is próbálnám...úgy semmit sem használ!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez érdekes, mert ma is száraz arcon használtam és teljesen jól működött, illetve a BB krém webshop is így írja a használatát.

   Törlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe