1/28/2012

Catrice szerzemények

Nem vagyok híve a zsákmányolós posztoknak, de a mostani Catrice leárazáson megszereztem négy nagyon vágyott színt. 

Sajnos, általában amikor végre eljutok egy drogériába, akkor már teljesen lefosztott pultok fogadnak, pedig 299 és 599 forintért tudnék választani, ilyenkor nem sajnálom ezekre a pénzt, viszont ha teljes áron kell megvenni, akkor inkább spórolok valami másra. Szerencsére szinte sosem vásárolok felindulásból.



040 - In The Army Now
Imádnivaló matt katonazöld. Jól lehet satírozni és a színe alap nélkül is pontosan olyan, mint amit a szemfestéken látok. Ebből lehet vennék mégegyet, de az eszemre hallgatva tudom, hogy ezt sem fogom soha elhasználni.


190 - Petrol Keeps Me Running
Kezdetek óta az egyik kedvenc Catrice színem, mert annyira szeretem a kékes zöldeket. Úgy emlékeztem, hogy ez inkább selyemfényű, de az én példányomban vannak nagyon apró zöld csillámok. 


250 - Swimming With Dolphins
Ez a név annyira aranyos, mert ugye ki ne szeretne egyszer delfinekkel úszni... Lilásan fénylő szürke, engem kísértetiesen emlékeztet a MAC Parlor Smoke színére.

050 - The Noble Knights
Ez az, amit inkább a fantázianeve miatt vettem meg, mintsem a színe miatt - "a lovag fáradt páncélja letűnt korok bölcsességéről regél" [ez tőlem származik, az instant Coelhotól]. Metál fényű ezüst némi arany beütéssel lámpafénynél, természetes fénynél inkább fakó arany ezüsttel. Érdekes, füstös szemekhez biztos fogom használni, de lényegében nem egy non plus ultra. 



Ti vettetek valamit a mostani Essence-Catrice leárazáson?

2 megjegyzés:

  1. HoneyBee28/1/12 20:03

    Beleszerettem a Petrol Keeps Me Running-ba *__*

    VálaszTörlés
  2. Monday28/1/12 20:16

    Ugye milyen szép? *-*

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe