1/02/2012

Lush - Pow Wow ajakradír

Azt hiszem a Lush téli kínálatából erre voltam a legkíváncsibb, mert egyszer már próbáltam egy Lushos ajakradírt, de valahogy nem éreztem késztetést arra, hogy 1990 forintot fizessek színezett cukorért. Aztán jött a karácsony utáni 50%-os leárazás, így most vagy soha alapon megvettem.
A többi ajakradírhoz hasonlóan ez az üvegtégelyes csomagolás praktikus, habár nem szívesen hagynám az asztal szélén, mert az üveg törik, akármennyire is vastag.

Azért ezt a radírt vettem, mert a rózsaszínhez hasonlóan ennek is meglehetősen természetellenes a színe, de a Chtulhu-zöld mindig levesz a lábamról. Az illata kellemes citrosos-mentás-pattogó cukros, ezzel felfedve a különlegességét a többi "sima" cukros radírhoz képest: ebben bizony pattogó cukor van. Talán mondanom sem kell, hogy ez az összetevő engem azonnal a gyermekkoromba repít vissza. A többi összetevő szerintem már nem annyira emberközeli, talán a zöld színt adó spenóton [és ételfestéken] kívül: jojoba olaj, argán olaj, ginzeng és farkasbogyó. Habár engem a ginzeng és a farkasbogyó is egy mesére emlékeztet, ahogy a boszorkány főzetet készít...A használatát illetően semmi extra, az ujjunkkal egy kis Pow Wow-t szétdörzsölünk a szánkon és ez jól leradírozza az elhalt hámsejteket. Nekem jobban működik úgy, hogyha előtte bekenem a szám ajakápolóval. Ha megvagyok a dörzsöléssel, akkor szimplán lenyalom a számról a pattogós cukorkát. Nagyon puhának, frissnek érzem utána  az ajkaim, de nem egy nagy találmány. Nem tetszik benne, hogy a szemcsék nem egyformák, de végülis ajakradírnak bevált így is. Ami nekem kicsit furcsa az az, hogy a bolti és néhány netes képen is sokkal nedvesebbnek tűnik, az enyém pedig egészen száraz.

Ápdét: Kipróbáltam, használtam pár napig, jó volt. De egy hét után először volt a számon ajakszínező és valami furcsára figyelmeztetett - addig-addig radíroztam, használtam, hogy az ajkaimon jelenleg pici karcolt sebecskék vannak. Ez gondolom a keményebb, nagyobb pattogós cukornak köszönhető. Nem tetszett eddig sem az, hogy nem egyformák a szemek, de ez meg sem fordult a fejemben, mert nem fájt, nem vérzett, pedig azt gondolnám, hogy észre kellett volna vennem. Mondjuk nem vizsgálom naponta ötszörös nagyításban a számat.


Azt gondolom, hogy egyszeri játéknak is kicsit drága teljes áron, főleg hogyha nem esünk letargiába a pattogós cukor, az íz és illat nélkül, akkor erre a célra tökéletesen megteszi a konyhában rejlő cukor is.

4 megjegyzés:

 1. Jé, ezek is le vannak árazva? A honlap szerint nem:o
  Én az üzletben kipróbáltam (a pinket), de nekem nem radírozta le rendesen az ajkam. Neked végülis bevált? Lehet hogy így féláron adnék még egy esélyt neki.

  VálaszTörlés
 2. Nekem végülis bevált, de biztos nem venném meg újra.

  VálaszTörlés
 3. Én már régóta szemezek vele, de mindig lebeszélem magam, hogy ez csak cukor, majd megcsinálom otthon. De aztán sosem csinálom meg otthon. :D

  VálaszTörlés
 4. Velem is ugyanez van. Ha majd kiürül ez a kis tégely, akkor rakok bele házi készítésűt.

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe