1/09/2012

Sunfleur - Zsályás arcradír száraz és érzékeny bőrre


Pár hete megkeresett a Sunfleur, hogy lenne-e kedvem kipróbálni a termékeiket. Mérlegeltem a lehetőséget, hogy valóban szeretném-e, aztán különböző okok miatt az igen felé hajlottam. Személy szerint fontosnak tartom azt, hogy a blogokban többet legyenek jelen magyar termékek, főleg abban az esetben, ha azok gyógynövényeket tartalmaznak.
A Sunfelur pedig a honlapon olvasható tájékoztató szerint arra törekszik, hogy a népi orvoslás bevált hagyományit ötvözze a modern orvoslással. Illetve arra, hogy minél több Eco-Cert tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagot használjanak a termékeikben.

A zsályás arcradír egy száraz, érzékeny bőrre kifejlesztett termék gyulladásgátló, pórusösszehúzó hatással. A csomagolása nekem tetszik, szerintem kifejezetten szép. A pumpás megoldás miatt higiénikusnak tartom.


Az arcradír állaga elég folyós, vannak benne növény darabkák, de ahhoz túl sima, hogy fizikailag dörzsöljön. A használati utasítás szerint 20-30 percig kell az arcon hagyni, majd ledörzsölni és langyos vízzel leöblíteni. Nekem nagyon megszárad, szóval ha simán elkezdeném dörzsölni, akkor akár a bőrt is leszedhetném az arcomról. Ezért én az arctisztitáshot rendszeresített kefémet használom, előtte pedig kicsit megnedvesítem az arcom. A hatásával elégedett vagyok, puha utána a bőröm, tisztának érzem. Sőt, olyan, mintha a pórusaim is kicsit kisebbek lennének mióta ezt használom. Az illata gyógynövényes-gyógyszeres, személy szerint szeretem az ilyen illatot, de vannak, akik nem viselik el. Sok termék közül, amiket tesztelésre kaptam az elmúlt időszakban ez az, amiről úgy gondolom, hogyha elfogy, akkor biztos fogok belőle venni vagy kipróbálni valami mást is a Sunfleurtól, mert tetszett, nem tesztelik állatokon és a google szerint az ára is kedvező.Tipróbáltatok már valamit a Sunfleurtól? Mit gondoltok róla?

6 megjegyzés:

 1. Jaj, Anyukám nagy kedvence, évek óta használjuk, szuperjó!
  (Mi benedvesített pamutkendővel dörzsöljük le, úgy is nagyon jól működik.)

  VálaszTörlés
 2. Tudom hogy nem ez volt a kérdés, de annyira jó, hogy már vannak mindenféle terméktesztek is a blogon, megnövekedett a drogériákban is kapható termékek száma, és az is, hogy már bővebben írsz mint régen, élvezetes olvasni. És persze a gyönyörű sminkek is maradtak :-)
  És a kérdésre válaszolva, már nézegettem a Sunfleur termékeket, csak soha nem volt időm hogy alaposan megnézzem őket mert elég sok termékük van, de ez most felkeltette az érdeklődésemet, mert fizikai bőrradírt nem szeretek használni (problémás, érzékeny a bőröm).

  VálaszTörlés
 3. Én most szeretnék ráállni vagy erre, vagy a kénes arcradírra, de itt nálunk még kutatnom kell utánuk kicsit. Magyar is, gyógynövényes is, nem tesztelnek állatokon, és tényleg viszonylag pénztárcabarát. Nekem nagyon szimpatikus az egész cég, és a termékek is.

  VálaszTörlés
 4. Majd nálam is lesznek Sunfleur tesztek. Kiváncsi vagyok, de úgy látszik egész jó :)

  VálaszTörlés
 5. Névtelen26/1/12 21:16

  Nagyon jók a Sunfleur termékek!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm a tesztet, a te hatásodra vettem meg és eddig nagyon tetszik!!! :)

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe