3/10/2012

Barry M varázs- és csillámporok - #92, #88, #21, #23 - teszt

Még amikor a blog indult akkoriban rendeltem a sminkkel webshopból három Barry M port. De sosem írtam róluk rendesen, pedig feltett vágyam volt egy nagy Barry M varázsporos poszt, mert elég sok sminkben használtam őket.  De sajnos nekem ehhez nincs elég alkarom, mivel szárazon, nedvesen, alappal és feketén is le kéne őket szvaccsolni, így elég sok idő elmenne. Tetszik vagy sem, de csak úgy jut rájuk időm, ha négyesével-ötösével írok róluk.


A Barry M porok mind nagyon picikék, pontosan nem tudom hány grammosak, lefóliázva érkeznek, jól záródnak és üveg tégelyben laknak. Ez nagyon szép és jó is lehetne, de személy szerint talán jobban szeretném műanyagból a tégelyt egy lyukacsos lappal a tetején, ami csak egy kevéske port enged kiszórni a kupakba. Az eredeti megoldás nekem azért szerencsétlen, mert mindig félek, hogy kiöntöm az egészet, viszont ha sok port kell valamibe keverni, akkor hasznos is lehet, de jobb lenne a fent említett módon.


Finomra őröltek, könnyen satírozhatóak, tartósak, habár mindegyiknek megvan az az állhatatos  tulajdonsága, mint mindent por állagú festéknek, hogy viszonylag könnyen lepereg sminkelés közben a szem alá. Ezt legegyszerűbben úgy kerülhetjük el, ha nedves ecsettel használjuk őket. A Barry M varázsporai víztől egészen krémesek, jól kenhetőek lesznek és viszonylag gyorsan meg is száradnak az ember szemén. Nem utolsó sorban pedig gyönyörű a fényük így. Én nagyon szeretem őket, csak a csomagolásuk átok.

#92 - Víz és arany [Aqua Gold] - A Vikinél nehezen döntöttem, de végül őt választottam még másik két kékeszöld szín közül. Világos türkiz némi arany fénnyel, ami nedvesen nagyon kijön belőle. A tégelyben sötétebbnek és zöldesebbnek néz ki, de a szememen rikítóan türkiz - a jó értelemben. Vizesen nagyon megfogja a bőröm alap nélkül.

#88 - Magyal [Winter Berry] - Engem ez a por egy fekete alaptónusú áfonyavörösre emlékeztet, de inkább egy hideg vörösre, picikét lilás egy hasonló, de kifejezetten meleg vörös mellett. Próbáljátok ki fekete alapon is, ha tehetitek. Rengeteget használtam már, zöld szeműeknek füstös sminkhez must-have.

#23 - Fekete-bíbor [Black Purple] - Lila-fanatikusoknak kötelező darab. Fekete porban lila és arany fénnyel játszó apró csillámok A MAC Beauty Marked szemfestékére emlékeztet, de az sokkal vörösösebb szín, ez a kékebb vonalon mozog inkább. Nekem az alsó szemhéjamon nem maradt szépen fent, mert belement az apróbb ráncokba, a varázsporokkal ellentétben.

#21 - Opál [Opal] - Biztos vagyok benne, hogy ő az egyik Barry M best seller, csak rá kell nézni, egyszerűen megbabonázza az embert. Fekete alapban leginkább sötétzöld csillámok vannak, de ha ránézünk kékeken és lilán is ragyognak.Ő is csillámpor és szintén nem használnám az alsó szemhéjon magában, inkább hagyjuk a mozgószemhéjon kiteljesedni!

Az alkaromon szárazon, nedvesen, majd  a Soft Ochre paint potomon száraz ecsettel:


Nektek vannak Barry M varázsporaitok? Szeretitek őket?

3 megjegyzés:

  1. cicca.mica10/3/12 12:26

    nagyon szépek

    VálaszTörlés
  2. makeupcakes10/3/12 20:49

    A 4., wow.

    VálaszTörlés
  3. RetiD13/3/12 23:19

    De szépek! Igen, nekem vannak. A Make Up Plaza-ban vettem jónéhányat és nagyon szeretem őket.

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe