3/22/2012

Laura Mercier - Mineral Eye Powder - Brilliant Quartz - teszt

Ezt a Laura Mercier szemfestéket a Beauty Sale Blogról rendeltem. Kicsit zsákbamacska volt, hiszem pont ezekről a termékekről nem találtam egyetlen egy használható képet sem színügyileg. Talán egyedül egy szín volt az, amit a MAC Melon pigmentjéhez hasonlított egy blog, de azt nem szerettem volna, így maradt a Brillinat Quartz.

Képek a tovább után. :)


A pigment méretre közepes, habár mindössze 1,2 gramm, akkora, mint egy Lush ajakbalzsam átmérőre, de annál magasabb. A csomagolása igényes, csillámos sötétbarna kupak, átlátszó matt tégely. Jól záródik, ezért nem szóródik ki, de biztos, ami ziher alapon leragasztva érkezik.



A pigment maga nagyon finomra őrölt és elképesztően pigmentált. Nedvesen kicsit sötétebb és barnásabb, de alap nélkül a bőrömön is nagyon jól fog. Alapvetően melegebb barna, a szememen meglepően természetes hatású. Sajnos a szvaccsokon kicsit vörösesebb, mint amilyennek én látom és a csillámok sem érvényesülnek benne annyira jól így [az alapos képen jól látszik az igazi színe]. Nagyon apró arany pigmentek rejlenek benne, mint az előbb már említettem, teljesen egyenletesen oszlanak el, nem tolakodóan csillámos, egyszerűen gyönyörű. Az egyik legjobb szemfesték, amit valaha próbáltam - por állaga ellenére a bőrön, miközben satírozom teljesen krémessé válik. Hosszú órákon át jól fennmarad a szememen, kicsit megfakult ugyan, de a könnyesre nevetős "tesztet" is kiállta minden különösebb probléma nélkül, habár ha könnyezek, akkor a szemfestékek hamar lejönnek. Azt hiszem, hétköznapi körülmények között kicsit sem fakult volna meg.


Szárazon alap nélkül, nedvesen, majd alappal:




4 megjegyzés:

  1. Bar22/3/12 21:41

    jol van, akkor nem csak szerintem nagyon jo kis porok ezek :) en is kettot teszteltem es tenyleg valami hihetetlen finomak.

    VálaszTörlés
  2. Calo(z)23/3/12 10:48

    Nagyon meggyőző! Én is szemeztem ezekkel, de akkor tényleg érdemes rendelni. Titkon ebbena végeredményben reménykedtem.

    VálaszTörlés
  3. Lumena23/3/12 12:15

    Dorombol a szemem, ha ránézek. Micsoda gyönyörűség! Melyik hasonlít a MAC Melon-hoz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday23/3/12 13:05

      Azt hiszem a Peach Lustre. :)

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe