3/28/2012

Új porok - Kryolan, Naked - teszt, vélemény, minták

Valahogy nekem mindig az olyasmik tetszenek, amik nem elég populárisak. Így jártam az Ó utcában is pár hete és lett az enyém egy zöld OCC Lip Tar, illetve 2 Kryolan [de a másik kettőt is akarom] és egy Naked pigment. Főleg az utóbbinak örültem nagyon, mert már évek óta szeretnék belőlük rendelni, gondoltam egy próbát megér. 

Vélemény és képek a tovább után! :)


Nem tudom, hogy csinálja a Kryolan City, hogy ennyire jó árban tudják tartani a termékeiket. Biztos kapnak valamiféle kedvezményt, mivel például a Naked pigment csak 1500 forint volt; ha őt egyedül rendelem a weboldalról, akkor 15, szettben pedig 60 dolcsit kóstál szállítás nélkül. Jó, ha tehetném, akkor rendelnék vagy 5 teljes kollekciót, ez 30 színt jelentene, a bankszámlámnak meg teljes lenullázódást. Így várok arra, hogy valaha döntésképes legyek ebben az ügyben.

Ami a csomagolást illeti, szerintem nagyon jó, szögletes műanyag tégely, rácsavarós tetővel, ami nem hagyja megszökni a port. Ami miatt igazán tetszik, hogy ezeket a porokat egymásba lehetne tekerni csini kis színes tornyokat építve. Mivel áttetsző műanyag az egész, ezért a színeket is könnyen megtaláljuk. 

Maga a pigment igazán kiváló, metálfényű türkiz, pigmentált, de kissé áttetsző, jól satírozható. Alappal nagyon tartós, de mégis nedvesen a legjobb. Ha belekukucskálunk a tégelybe, akkor láthatunk benne néhány sárgás-arany szemcsét, ami nekem a bőrömön nem jön ki, csak a zöldes-kékes csillogás látszik inkább, nem tudok vele betelni.


A Kryolan porokat már évek óta szenvedélyesen gyűjtöm, habár szerelmünk időnként alábbhagy, majd újra fellángol. Most két port vadásztam le, az 545-ös számút és az SP 470-et. A már írtam régebben is szerintem a csomagolásuk kapcsán, hogy az egyik legszerencsétlenebb, azok közül, amiket eddig életemben birtokoltam. Egy 3 grammos tégely, a tetején egyetlen lyukkal, ami túl kicsi ahhoz, hogy az ember belemásszon ecsettel vagy spatulával, de túl nagy ahhoz, hogy egyszerre keveset tudjunk kiütögetni a tetejébe. Annyi újítást figyeltem meg rajtuk, hogy míg a régebbi porok teteje is viszonylag merev műanyag volt, ezeké jobban hasonlít egy hajlékonyabb, szilikonos gumira. 

 Az 545 egy brutális szaténfényű tengerészkék. Először mattnak néztem, de vannak benne apró fényes szemcsék, viszont vizesen inkább matt lesz. Az SP 470 egy metálfényű vörösrézszín. Mindketten nagyon pigmentáltak [persze, majd pont a Kryolan nem lesz az], de a rezeset könnyebb satírozni. Tévedés ne essék, a kéket is gyönyörűen lehet, csak annyira erős és pigmentált, hogy két mozdulat után úgy érzem már a szemöldökömig ér, szóval vele óvatosan kell bánni. Mindkettőjüket használtam nedvesen színes tusnak és nem lehet rájuk panaszom.

2 megjegyzés:

  1. Nikolett28/3/12 21:26

    Még régebben a kozmetikusom leoffolta őket, hogy mennyire nem jó minőség, gyorsan kopnak a színek, pedig alig akartam elhinni neki, mégis sikerült, ez nagy hiba volt, gyönyörűek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos vannak kevésbé jók is, de rengeteg van, szóval belefér. :)

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe