4/14/2012

Boujois - #19 selyempor - teszt, vélemény

Ezt a selyemport a Szépségtrend webáruháztól kaptam azért cserébe, ha írok róla, így most eleget teszek ennek a kikötésnek. A Bourjois az egyik kedvenc márkám, mert elérhető árban van, sokféle termékük van és a minőségüket is szeretem. Erre a termékre sem lehet panaszom, habár attól félek, hogy ezeket ki fogják vonni a forgalomból. :(

Már láthattátok milyen bevetésen itt.


A csomagolás nagyon nagy csalódás, de nem is ez a jó szó rá, hanem inkább az érthetetlen. Egyrészt ez egy rugalmatlan műanyag, aminek a kupakja már az első nap megrepedt miután erősebben csavartam rá; másrészt, mert a port csak a hozzá tartozó kis ecsettel lehet elvileg kioperálni a tégelyből. Két megoldás létezik: átöntöm egy másik tartóba vagy eldobom az ecsetet és rázogatva remélem elég port sikerül kinyernem belőle. A nevét azért nem tudom, mert a perforált matrica, ami megakadályozná, hogy kinyissák előttünk a boltban egyszerűen lejött róla és máshol nem szerepel a neve, de csillogó lila szemeket jelent a gugli fordító szerint.


A festéket viszont nagyon szeretem. Ennek az egyik oka a különleges színe - egy halvány levendula, ami kékesen, néha kissé zöldesen csillog; fekete alapon pedig világos kékessé-zöldessé változik lila fénnyel - nekem a halbőr jut róla eszembe. Egészen szikrázó, áttetsző szín, könnyű satírozni, és alappal tartós [nélküle nem próbáltam], jól kihasználható, kombinálható. Egyedül a csomagolása a zavaró tényező benne.

Az alkaromon UDPP Eden alapon [ettől olyan sárgás a bőr] és az Essence Midnight In Paris zselés tusán:



A Bourjois termékeket itt találjátok a Szépségtrend webáruházában.

Nektek van Bourjois szemfestéketek? Milyen?

Posted: Monday // 11:06
Label:

3 megjegyzés:

  1. suzie14/4/12 20:10

    Nekem Rose Or színben van ez meg, szeretem, de én rögtön kivágtam az alját és úgy átöntögettem tégelyekbe. Ha csak elkezded rázni fejjel lefelé, úgy nem fog nagyon jönni belőle cucc, de egy késsel kifeszíthető és leszedhető az alja

    VálaszTörlés
    Válaszok
    • Monday15/4/12 00:17

      Majd megpróbálom valahogy, csak előbb tégelyt kell hozzá szereznem.

      Törlés
    Válasz
  2. Odette14/4/12 20:44

    egy szó: gyönyörű! Muszáj lesz megnéznem amikor a müllerben járok :)

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Social Media

Bloglovin' - Facebook - Google+

A kommentek a két napnál régebbi posztoknál csak jóváhagyás után jelennek meg. Nem célom a moderálás, erre azért van szükség, hogy biztosan mindent hozzászólást olvassak és kérdés esetén válaszolhassak rájuk.

 
Működteti a Blogger.
2010-2013 - Makeup Universe
© All rights reserved!
back to top