4/27/2012

DN - Körömlakk az ősidőkből

Természetesen az én fiókom is tele van olyasmikkel, amiket talán sosem használtam. Habár határozottan emlékszem, hogy legalább kétszer volt rajtam ez a lakk - többször valószínűleg nem, arra bizonyíték, hogy majdnem teljesen tele van az üveg.

Szóval régen is voltak holo lakkok, még mielőtt megtudtuk volna azt, hogy nem is lehet nélkülük teljes az életünk, ezért mindenkinek ez kell, ráadásul legalább három - biztos, ami ziher.


Essence - Raspberry Swirl [2 rétegben]
Orifalme - Visions - Break Dancer [2 rétegben] Szerintem ez a lakk, sőt az Oriflame egész Visions vonala már rég megszűnt, de ez azért még működik.

2 megjegyzés:

  1. Ez a lakk nekem is megvolt, de a legutóbbi lakk selejtezés során kidobtam, mert már nyúlt össze vissza. Kár, hogy sosem jutott eszembe a rétegezés, mindig önmagában szenvedtem vele, és 3-4-5 réteget kentem fel, ami meg soha nem akart megszáradni, így alig használtam (viszont így relatív tempósan fogyott :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sem tetszett magában, valami balesetből kifolyólag kentem egyszer egy sötétvörös lakkra, akkor nagyon bejött, azóta csak úgy használom. :)

      Törlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe