4/15/2012

DN - Tavaszi nyalankságok

Annyira vártam az Essence Marble Mania kollekcióját, de valahogy csak 2 körömlakkot vettem meg - a többiről lebeszéltem magam.

Valahogy a körömlakkokról is meggyőződésem volt, hogy kifejezetten nyáriak lesznek, viszont ha a bolti fény nem csalt sokat, akkor egy barna és ez ezüst üldögélt a barack- és málnaszín mellett.


Próbálkoztam a márványozással, de három sikertelen kísérlet után feladtam, mivel már több körömlakk volt az íróasztal lapján, mint a kezemen. 

A két szín közül a Peaches egy üde barackszín - engem tejszínes barackfagyira emlékeztet - a képeknél igazából talán egy kicsit melegebb-rózsaszínes tónusú. Az ő színváltozatai közül a kettő keveréke, félúton. A képeken 3 rétegben van a körmeimen, mert 2 rétegben helyenként nagyon átlátszik. A Raspberry Swirl színében igazán nyári, üde "málnás jégkása-szín", már egy rétegben is teljesen fed, én azért megszokásból felkentem kettőt.

[A képek lámpafénynél készültek és ettől sárgásak, sajnos. :( ]
6 megjegyzés:

 1. :) youtube-on van rengeteg márványozós videó, nagyon szuperek, nézd meg, nekem is sikerült, nagyon egyszerűek és nagyon jók!!:D:D szép ez a pirosas lakk:)
  ezzel a Marble mania kollekcióval szerintem kicsit mellé nyúltak:( csalódás volt, amit még sosem éreztünk Essence-el kapcsolatban...:(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én néha már éreztem magam csalódottnak az Essence-szel kapcsolatban, de valahogy tényleg csalódás ez a kollekció. A szemhéjpúderek nem rosszak szerintem, de csak a boltban próbáltam ki őket és különben is imádom a márványos szemfestékeket.

   Törlés
 2. a márványozás technikája igen egyszerű, de szerintem az lehetett a baj, hogy a körömlakk nem terült szét a víz felszínén, vagy lesüllyedt...vagy legalábbis nekem ezért nem sikerül sosem :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valami ilyesmi, valahogy túl vastag lesz és nem szép. Egyszer sikerült jól, de nem fényképeztem le. :D

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Ezek szerint inkább a Raspberry Swirl mellett kellett volna döntenem. :)

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe