4/28/2012

Musical smink I. - A fal

A musicaleket ember ellen elkövetett bűnnek tartom, de nem tagadom, hogy akad köztük egy-két jobb darab is. Ilyen számomra A fal.
A koncepció alapja nem az volt, hogy jól leutánozzak valamit a filmből, nem is nagyon lehet, ha jól emlékszem. Inkább azt próbáltam megfogni, amiről a film szól. Így alakul, hogy az arcom egyik fele inkább egy drogfüggőre hasonlít, a másiknak pedig nem sok köze van a valósághoz. 


Jó, azért a fal része a dolognak nem lett olyan hűdenagyonjó, de megpróbáltam elkerülni a téglákat, mert tutimindenkiaztcsinálná. Élőben szerintem jobban nézett ki, mert a repedések is repedésesebbek voltak, a sárga sárgább és a szemöldököm sem látszott ennyire. Ahh. :(


15 megjegyzés:

 1. szerintem nagyon megfogtad a hangulatát, nekem tetszik :) ügyes vagy

  VálaszTörlés
 2. attól a piros színtől az alsó vízvonaladon kiráz a hideg.:D
  a többi szín nagyon bejön:)

  VálaszTörlés
 3. A vízvonaladon lévő piros termék neve érdekelne. Már az új géppel készültek a képek? Amúgy nagyon tetszik, várom a sorozat többi tagját.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem, új gépem csak a szülinapom után lesz.

   Essence szájceruza Femma Fatale színben. :)

   Törlés
 4. Imádom azt a pirosat a vízvonaladon *.* és szerintem jó lett, bár nekem túl élénk a film hangulatához képest, de ez valószínűleg az ízlésem dolga inkább. Pink-féle szemöldökmaradványra számítottam mondjuk :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez nem is a film hangulata, inkább a drogoktól hallucináló ember látása, azért ilyen színes.

   Törlés
  2. Oké, meggyőztél :)

   Törlés
 5. Annyira egyetértek a musicalekről írt soraiddal :D :/ Ki lehet kergetni a világból velük sajnos...

  Ezt a musicalt nem láttam, így nem tudom mennyire azonosul a sminkeddel, de alapjáraton tetszik nagyon :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A fal amúgy nem hivatalosan musical, de szerepel a wikipédiána musicalfilmek listáján. Eredetileg a Pink Floyd koncepcióalbuma, amit megfilmesítettek.

   Törlés
 6. ez igen :) nagyon jó lett :D

  VálaszTörlés
 7. Névtelen31/5/12 20:20

  Én láttam a filmet, és az arcod bal oldala nagyon jó lett, igazán profi! A zöld színt nem igazán értem... :D Mármint, hogy ebben miként lehet felfedezni a Fal hangulatát, látványát vagy nem is tudom miét. De ez nem jelenti azt, hogy nem tetszene, meg ugye mindenki más lát bele egy-egy filmbe vagy alkotásba! (: Szóval így összegezve a dolgokat, nagyon tetszik! Még ilyeneket! Most! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért zöld, mert próbáltam azt kifejezni, hogy az ember a drogoktól mennyire elveszíti a realitásérzékét. :)

   Törlés
 8. Névtelen31/5/12 20:27

  Ó, még annyi, hogy: a musicalek igenis jók! :D Esetleg nem csinálnál regények karaktereihez sminkeket...? Ezt úgy értem, hogy pl. vegyük a Csongor és Tündét, ebben azért van fantázia, Tünde sminkjénél száguldozhat a fantáziád. Vagy a Lolita c. Nabokov (aki egy zseni nem mellesleg) műben ott van a lány, akiben megvan ugye a kislányos ártatlan báj közben meg egy velejéig romlott rosszlány is, szóval... ezt szerintem jól ki lehetne fejezni sminkkel. Ilyenekre gondolok, nagyon kíváncsi lennék, Te hogyan fognád meg a karaktereket amiket egy-egy alkotásból kiragadnál..:)

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe