5/26/2012

DMU - Napi smink 26052012

Ez ugyan nem egy valósi napi smink, mert csak a hosszú hétvégén megpróbálom kitapasztalni milyen beállítások kellenének. Így elsőre nem lett rossz, de távol van attól is, amit én optimálisnak tartanék.

Helyenként túl éles, máshol meg nem eléggé és délután négy után valahogy nem kéne bízni az automata színegyensúlyban sem.






Arc/Face
La Roche-Posay - Toleriane #10
Missha - Under Eye Brightener #1
Kryolan - W1 supracolor
Dodo púder
Sleek - Pan Tao blush
Lumiere Minerals - Hush pigment, Sweet Cherub blush

Szemek/Eyes
MAC - Soft Ochre paint pot
Lumiere Minerals - Kindness, Envy, Buttercreme pigment
Sleek - Strom - sötétzöld, fekete
Collection 2000 - Dazzle Me! - Tinkerbell pigment
Ben Nye - Dark Brown eyebrow pencil

Száj/Lips
Catrice - Pinker-bell Ultimate Colour Lip Colour


Ez meg pár órával később:


13 megjegyzés:

  1. Suzy26/5/12 18:17

    Annyira jól áll ez a hófehér bőr! :)

    VálaszTörlés
  2. Névtelen26/5/12 18:22

    Ne haragudj de a képeidnél soha nem a smink az első, amit észreveszek. Hanem hogy milyen szőrös az arcod. Miért nem csinálsz vele valamit?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. h_valentina26/5/12 18:32

      :DDDDDDDDDD Én nem vettem észre ezt soha. Szerintem olyan az arca, mint minden normális embernek. Az apró pelyheket nem nagyon lehet eltávolítani, borotválni meg nyilván nem fogja. Biztos azért tűnik fel, mert közelről látod az arcát.

      Törlés
    2. Monday26/5/12 18:42

      :'DDD

      Vannak emberek, akiknek teljesen csupasz az arca, nekem vannak rajta kis pelyhek - ez adottság kérdése -, amik képen a púder miatt jobban előjönnek. Mivel nem feketék és engem sosem zavartak, normális távolságból nem is látszanak, ezért nem fogom beborotválni/gyantáztatni/lézereztetni.

      Törlés
    3. Lora26/5/12 18:54

      szerintem mindenkinek vannak rajta pihék, és a vaku/makró/púder ezeket eléggé kihozza. nem értem miért kell a kákán is csomót keresni.

      Törlés
    4. Psyszah26/5/12 19:49

      Ezen most felnevettem (bocsi). Szerintem amúgy nem szőrösebb az arcod bármelyik átlag nőnél (van akinek nincs, van akinek meg extrém sok de ez a két véglet).

      Pont tegnap olvastam egy cikket arról, hogy valahol a nők borotválják az arcukat és a modellek egy jó része is ezt teszi. Akkor már inkább a gyanta ha annyira fekete. :)

      Törlés
    5. Lotti26/5/12 22:24

      jaaaj dejót nevettem!!! ember gondolkodj mielőtt megszólalsz... nincs a pihékkel semmi baj, nem bajsza van szegénynek... :D :D :D meg lehet nem egy elismer beauty bloggernél kellene keresni a problémákat!

      Viszont ez a porcelán fehér szín a nyakadon is alapozótól van vagy egyéb (fény,eredeti)? :)

      Törlés
    6. Anastasia D.26/5/12 22:36

      Ennek gyorsan utánaolvastam, találtam egy kommentet, miszerint a púderezés utáni finishing spray nem teszi annyira feltűnővé. :)

      Törlés
    Válasz
  • citromhab26/5/12 20:27

    Jó kis gép ez, nem vagyok túl nagy szakértő, de nekem tetszenek a képek nagyon. Ez a Tinkerbell meg igazán megérdemelné, hogy elővegyem és végre használjam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday26/5/12 22:47

      A termékes képek nekem is nagyon tetszenek, örülnék, ha jobban elmosná néha a hátteret, de azt hiszem nem lehet mindent elvárni ebben a kategóriában. Még kísérletezni kell a beállításokkal, de nem annyira komplikált.

      @Lotti: Én elvileg ennyire fehér vagyok.

      @Ani: Tudom, de nincs olyanom. A Fix+ elfogyott, másikat meg még nem vette. De arra, hogy csak itthon kipróbáljam a beállításokat a fényképezőgépen, ahhoz nem biztos, hogy használnék.

      Törlés
    Válasz
  • stenonis26/5/12 23:10

    Olvaslak egy ideje, láttam már párszor egész arcos képet rólad, de valahogy most tűnt fel, mennyire sápadt vagy O.o talán a színek kombója miatt, nem tudom. Az utolsó két kép szerintem teljesen jó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday26/5/12 23:39

      Szerintem is sápadtabb vagyok ezen, mint igazából. A délutáni fényektől van szerintem.

      Törlés
    2. Calo(z)27/5/12 00:40

      Nekem sem jön össze mindig a beállítás. Tudom, h bután hangzik, mert mindenki azt gondolja jobb géppel könnyebb jobb képet is készíteni, de szerintem ez távolról sincs így. Hasonló problémákkal küzdök, sokszor van, h vámpírrá változtatja a gép a fotókat, főleg rossz fényviszonyoknál és nem mindig sikerül átállítani. A fényképezőm leírása 300 oldalas...valahogy még nem volt kedvem az egészet végigolvasni. :D

      kompaktoknál viszonylag egyszerűbb a helyzet szerintem. Én mindig ledöbbenek, h páran kompaktal simán értékelhetőbb képet nyomnak bizonyos körülmények között, mint én a nem kompakttal.

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe