6/30/2012

BelláPierre - Desert Rose pirosító - teszt, minták

Ez a BellaPierre-től próbált első termékem, amit az Edit küldött nekem még egy kis minta formájában. Annyira megszerettem ezt a színt, hogy kellett belőle egy nagy is. 
A BellaPierre márkáról először akkor hallottam, amikor Made In Beauty Nikivel és MillaCsillával a Mineral Beauty csapatával találkoztunk januárban. Aztán a boltjukban sminkeltem egy lányt, akkor ki is próbálhattam pár színt, mert az egyszerűen egy beauy blogger cukorkabolt.


A csomagolása teljesen egyszerű, olyan, mint a legtöbb ásványi terméké. Tehát a tetejébe lehet kiszórni a porból egy tekerősen záródó szita segítségével - az egyik fele lyukacsos, a másik pedig zárt. A tégely 4 grammnyit tartalmaz a pirosítóból, ami először kevésnek tűnhet, de egyáltalán nem az. Azt se felejtsük el, hogy a por állagú termékek jóval tovább tartanak préselt társaiknál és sokkal szélesebb körben felhasználhatóak.Szép a színe, a korallos-barackos írja le talán a legjobban. Olyan napbarnított rózsa; engem legalábbis arra emlékeztet, amikor megkap a nap egy szabadban töltött nap után, de még nem vagyok barna, hanem inkább pirosas. A hozzám hasonlóan világos bőrűeknek és a barnulásra hajlamosabbaknak is jó lehet. Finom fénye van, nincsenek benne nagy csillámdarabok, egészséges fényt ad az arcnak - mintha belülről ragyognánk és egész nap fennmarad ebben a nagy melegben is. Nincs illata, nem extrán finom állagú por, hanem inkább az átlagos-finomra őrölt  között található félúton. Ezenkívül külön öröm, hogy a BellaPierre nem is olyan rég hivatalosan is megkapta a fehér nyuszit a BUAV-tól, tehát biztosak lehetünk benne, hogy nem tesztelték állatokon. Jelenleg ez a kedvenc pirosítóm, ezért egyértelmű, hogy ötöst kap.  [Annak ellenére, hogy nálunk is és külföldön is elég drága, nekem szerencsém volt és olcsón fogtam ki.] 5/5

A mintán először csak kézzel vittem fel a bőrömre, akkor nagyon erős a színe, de ecsettel máris sokkal finomabb, természetesebb hatású. Az alap a SkinFodd Aloe #1 BB krém volt - természetes fénynél, napfényben, majd vakuval:Ez pedig én vagyok tegnap ezzel a pirosítóval, csak reggel hétkor még nem voltak ideális fények és időm sem volt kísérletezni, mert lekéstem volna  buszt:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe