6/21/2012

DN - Erről álmodik a hableány

Már facebookon már szétkürtöltem, hogy vettem egy Deborah Lippmann lakkot kedden. Mikor megláttam a Madison weboldalán ezt a márkát, egyszerűen érzetem, ahogy felszökik az adrenalin szintem és  kitágulnak a pupilláim. Azóta már egyszer álmodtam velük és pont azt, hogy nem tudtam közülük választani. Haha. Aztán vettem egyet, nehezített pályán, de az enyém lett és alig bírtam kivárni, hogy hazaérjek a munkából. Azóta rajtam van. Nyári sellőlánynak képzelem magam.


A választásom a Mermaid's Dream lakkra esett, ami az idei nyár egyik kreációja, szerintem telitalálat, mind a név, mind a hozzátartozó színben is.

A körömlakk egy nagyobb középkék csillámokat rejtő, arany-türkiz apró csillámos, elmagyarázhatatlan-látnod-kell színű körömlakk. Elég sűrű, olyan az állaga, mintha a sellőkirály palotája előtti mesebeli homokot-iszapot és az apróbb köveket felhoznánk a partra és ezt kennénk a körmünkre. Ha megszárad, akkor pedig nem lesz egyenletes a hatása, hanem inkább olyan, mint a hableányok uszonya - nem csillan meg rajta a fény úgy, mint egy átlag körömlakkon, kicsit matt, de a csillámos részek miatt mégis fénylik, napfényben csak úgy ragyognak a brutálisan türkiz színű körmeim.

Két rétegben jól fed, de a csillámok miatt lehet ráférne egy harmadik is, hogy egyenletesebb legyen. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy csak képen jönnek ki az egyenetlenségek, szabad szemmel nem látható.  Nem tettem rá fedőlakkot elsőre, de a felszíne olyan, mint a halbőr, ezért az jót tenne neki. 15 ml, az üveg különleges, viszont az ára kicsit borsos, ha nem Deborah Lippmann lenne nem adnék rá ki 5800 forintot [a Chanel 5200 és arra például sajnálom a pénzt]. Mindent összevetve imádom, pozitív volt az első találkozás ezekkel a lakkokkal. 5/5



Természetes fényben és vakuval:

A Madisonban készült képek:

Az állvány a Madisonban. Túl nehéz a választás.
Stardust, Mermaid's Dream, Wicked Game, Swagga Like Us, Sugar Daddy, Private Dancer
Wicked Game
 Across The Universe
Dream A Little Dream Of Me

13 megjegyzés:

  1. Melantha21/6/12 10:46

    :nyálcsorgat:

    Asszem, újítanom kell egy gazdag amerikai nagynénit/nagybácsit, aki finanszírozza a hóbortjaim..:D

    VálaszTörlés
  2. Csiribiri Erica21/6/12 11:43

    Deborah Lippmann és sellőlány függő (a pupilláim kitágultak) LOL

    Azt majd leírod hány napig vagy mennyire bírta a kezeden? Érdekelne mennyire tartós ennyi millió dollárért :-)
    Köszi!

    VálaszTörlés
  3. Calo(z)21/6/12 12:27

    Annyira hihetetlen, de szerintem én vagyok a világon az egetlen, akinek ez a lakk egyáltalán nem tetszzik, de hál istennek látok azért az állványon hívogató darabokat is. Jó ötlet volt a Madisonos kép.

    VálaszTörlés
  4. Vick21/6/12 12:39

    Hát ennyit nem adnék ki egy lakkért, az biztos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vick21/6/12 12:39

      Bár szép, ez tény. :)

      Törlés
    Válasz
  • Verus21/6/12 13:43

    Ennyi pénzért legalább meg kellene szólalni annak a lakknak, de amúgy gyönyörűűű! :)

    VálaszTörlés
  • ddevil21/6/12 16:59

    Nekem sem tetszik, szerintem szörnyű.. :)

    VálaszTörlés
  • sunnysideup22/6/12 00:45

    Képen nekem se, de van egy olyan érzésem, hogy élőben azért jóval szebben mutathat:) De az állványon ezer szebbet látok.

    VálaszTörlés
  • IsaBella22/6/12 16:57

    Gyönyörű a színe. Mondjuk, én nem szeretem az ilyen csillámosokat, amelyek ilyen pikkelyes hatást ad, miután megszáradt. Persze, lehet, hogy a fedőlakk már javítana a helyzeten, de szerintem nekem soha nem lesz akkora pénztárcám, hogy egy ilyen lakkot megengedjek magamnak... pedig a Wicked Game-t és a Sugar Daddy-t igazán kipróbálnám. :D

    VálaszTörlés
  • Bonglarka23/6/12 09:42

    nekem az across the universe tokeletes masolata van meg, egy essence lakk. egyebkent annyira nem tetszik ez a lakk, par szaz forintot kiadnak erte, de ennyit nem. szerintem is vannak nala sokkal szebbek :)

    VálaszTörlés
  • Szami24/6/12 10:12

    Ez színtiszta szerelem... ♥ Soha nem kedveltem a csillámos lakkokat, de ez most levett a lábamról.

    VálaszTörlés
  • Bianka Zvara26/6/12 11:12

    szia.nekem is van blogom és azt szeretném megkérdezni hogy hogyan raktál rá olyat hogy tagok legyenek.de amúgy nagyon ügyes vagy.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday7/7/12 10:03

      Mármint a posztban? Ha bloggeres vagy, akkor jobb oldalt van egy címkék mező a szerkesztési felületnél, oda kell beírni a tagokat. :)

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe