6/04/2012

Link Love #12

Erre a két videóra tegnap éjjel bukkantam rá, amikor a Cozzette-re kerestem valami vizuálisat youtube-on, mivel már közel egy éve szeretném ezeket az ecseteket, mert annyira gyönyörűek és tényleg szuperek lehetnek. Ebben az elgondolásomban a Beauty Fórum erősített meg, ahol meg is tapogathattam őket és megtudtam, hogy az Ó utcában elvileg már kaphatóak is. Ha beszerzek belőlük párat majd akkor mesélek a történetükről is, de annyit illik tudni róluk, hogy teljesen szintetikusak, ennek ellenére a szőr minősége tapintásra olyan, mint a legjobb mókusszőr. 

Ebben a két videóban az tetszik, hogy ugyan valószínűleg valamennyire megvágták őket, de ennek ellenére kellően hosszúak ahhoz, hogy elhiggyem tényleg így sminkel az úriember és nem a háttérben már hatodszorra mosták le a modellről és kezdték az elejétől az egészet. Ezenkívül látni, hogy mit csinál és jó tanácsokat ad.

A füstös szemes videóból pedig annyira szeretném tudni, hogy melyik MAC MSF-t használja pirosítónak. *-*






6 megjegyzés:

  1. Névtelen4/6/12 10:02

    Durva amúgy, hogy mennyire eltér a sminkmesterek véleménye abban, hogy akkor most kezdhetjük e a pirosítást az almácskákon, vagy sem. :D Amúgy nagyon jó videó, köszi, hogy megosztottad! Ez a lány pedig gyönyörű!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Névtelen4/6/12 11:18

      Arcformától függ, hogy hova kerüljön a pirosító.

      Törlés
    2. Névtelen4/6/12 14:23

      Én azt értem, de nem is erről beszéltem, hanem hogy van olyan sminkmester, aki abszolút ellenzi az almácskákra a pirosító felvitelét arcformától függetlenül.

      Törlés
    Válasz
  • Eszter4/6/12 11:26

    hát elég érdekes technikával dolgozik a srác, azt meg kell hagyni. engem nem mindenhol sikerült meggyőznie :) és nem értek egyet, szerintem brutál módon javították a sminket a snittek között. mondjuk ez nem jelenti azt, hogy a pasi ne tudna sminkelni, csak videóra máshogy kell dolgozni.
    az ecsetek viszont jónak tűnnek, ha lesz infód róla, mindenképpen szólj, én is szívesen kipróbálnék egyet-kettőt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday4/6/12 11:53

      Úgy értettem, hogy nem olyan, amikor megpróbál meggyőzni, hogy 10 perc alatt simán kész lesz vele... :D

      Törlés
    2. Eszter4/6/12 12:57

      az igaz :) egyébként szimpatikus a pasi, feliratkoztam a csatornájára. ja, és olyan vessel-t, amit mutogat, már régóta keresek... szal big lájk :)

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe