7/01/2012

Lush - Tea Tree Water tonik - teszt

Még sosem próbáltam a Lush tonikjait ezelőtt. Habár különösen érdekelnek a teafás-eukaliptuszos-mentás bőrápolási termékek és a Lush-sal is jó kapcsolatot ápolok a nyitásuk óta, egyszerűen mindig valami inkább 'fürdős'-illatos dolgot vettem. Végül úgy mentem be pár hete hozzájuk, hogy most bizony csak bőrápolási terméket veszek - így távoztam a boltból a Tea Tree Waterrel, a Mask of Magnamintyvel és a No Drought száraz samponnal - hihetetlenül büszkén és diadalittasan.


A csomagolása egyszerű pumpás flakon, természetesen fekete, Lush-betűtípussal. A képen a perspektíva elég nagyot csal, mert nem ennyire alacsony és dagi. Akkora, amit könnyen magunkkal tudunk vinni a táskánkban és jól belefekszik az ember kezébe.


Azért döntöttem a Lush mellett, mert egy 100 grammos flakon 1550 forint, ami viszonylag olcsó, főleg ha csak egyszer ki szeretnénk próbálni. Hatalmas dilemma volt választani hármuk közül úgy is, hogy tudtam melyiket szeretném, mert a termékek illata engem képes eltéríteni, így elhatároztam legközelebb egy másikat próbálok ki. Az ára mellett azért döntöttem emellett, mert egy youtube videóban azt hallottam olyasmi ez is, mint a MAC Fix+. Személy szerint ezzel nem értek egyet, mert a MAC terméke jóval sokrétűbb. Viszont az igaz, hogy arc frissítésre vagy smink előtt mindkettő kiváló tonizáló.

Szeretem a teafás-borókás illatát, kellemesen frissít napközben anélkül, hogy csillogóvá tenné az arcom. Arctisztítás után minden reggel és este használom, mert ha valami csúfság előjönne az arcomon ebben a kánikulában, akkor 1-2 nap alatt sikeresen eltüntetem vele és úgy érzem, hogy kicsit visszafogja az arcbőröm nyári zsírosodását is. A permetezése pedig kicsit addiktív. Metilparabén van benne, amiért lehet nem is vonnék le, ha nem hagynám az arcomon, de így a következetesség miatt muszáj, pedig nagyon szeretem. 4/5

Ti próbáltátok már a Lush tonikjait?

Öszzetevők

Tea Tree Water (Melaleuca alternifolia), Grapefruit Water (Citrus paradisi), Juniperberry Water (Juniperus communis), Limonene, Perfume, Methylparaben

3 megjegyzés:

  1. nojko1/7/12 21:37

    Én már elhasználtam belőle egy nagy kiszerelést, csodákat azért nem tett, de szerettem, kellemes felfrissült tőle a bőröm. Végül a parabén miatt mégsem vettem újra.

    VálaszTörlés
  2. spacegirl2/7/12 01:30

    real shame, de én még mindig nem próbáltam semmit a lush-tól. bár attól tartok, hogy nem ez lesz az első, amire beruházok.

    VálaszTörlés
  3. Kremy3/7/12 07:34

    SZerintem nem csinál semmit. Nekem kifejezetten problémás bőröm van,de a pattanások maradtak,a zsírosodás is,szóval max frissítőnek jó,de akkor meg már inkább keverek magamnak sós-citromos vizet,az is megteszi:)

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe