7/10/2012

Olvasói vélemény: Gerovital Plant - Hidratáló krém

Elég sokszor kapok termékeket tesztelésre, viszont akad köztük olyan is, amit nem tudok kipróbálni, mert például nem az én bőrömhöz való vagy nincs rá időm. Az utóbbi történt ezzel a Gerovital Plant krémmel is, de úgy gondoltam, hogy szívesen elküldöm egy olvasónak, ha cserébe ír róla pár sort. Valószínűleg ilyesmik lesznek a jövőben is, meg amúgy is szívesen adok, ha van rá lehetőség. 
A tovább után Kriszti véleményét olvashatjátok a krémről.


Sziasztok!

Az én nevem Krisztina és még május végén én kaptam lehetőséget, hogy kipróbálhassam a Gerovital Plant hidratáló krémet. Igazából nagyon kíváncsi voltam rá, mert hallottam már erről a márkáról, de személy szerint még nem próbáltam a termékek közül egyet sem.

Azért is érdekelt még különösen ez a krém, mivel mostanában kaptam rá a bio dolgokra, de még bio krémem sosem volt, örülök hogy kipróbálhattam! I Eddig még sosem ragadtam le egy arckrémnél, mert hol száraz, hol problémás a bőröm, de ez a krém minden problémára megoldást nyújtott.

A krém egy műanyag tégelyben van, szerintem annyira nem zavaró, hogy nem üveg, így hihetetlenül könnyű a súlya.

Sokféle gyógynövénykivonatot tartalmaz, mint például a kakukkfű, mályva, cickafark és az orbáncfű, és az ismertetőjén az áll, hogy használatával segít ellenállni az UV sugárzásnak, szmognak és a dohányfüstnek. Még mellette szól az is, hogy tartósítószer-, allergén- és parabénmentes, így szinte bárkinek ideális lehet.

Maga a krém állaga könnyű, hamar beszívódik, az illata pedig nagyon kellemes. Eddig akárhányszor használtam azonnal beszívódott, és sosem csillogott az arcom, így ilyen téren elégedett vagyok vele. Ezt a hidratálót 20-45 év közötti nők számára ajánlják, bármilyen bőrtípusra, akár érzékeny bőrre is!

Használat után pedig az arcom puha lett, egésznapos hidratáltságot adott, semmiféle rossz tulajdonságot nem tapasztaltam tőle, úgyhogy örülök nagyon, hogy kipróbálhattam, Köszönöm szépen!:)

Az ára 1500 forint körül mozog, ami 50 ml-re vonatkozik és elég sok helyen lehet kapni (DM, Rossmann, Cora, Auchan).

Összetevők

A Gerovitalnál a legkiemeltebb összetevő mindig az antioxidáns hatással bíró bio havasigyopár-kivonat, ezt egy Herbatonik-komplexnek nevezett keverékkel egészítik ki, ami különböző gyógynövények kivonatait tartalmazza.

Van benne egy mesterséges antioxidáns is, ami BHA névre hallgat, ezt tartósítószerként használják. Ezenkívül a krém nem tartalmaz fényvédőt, viszont szilikonszármazékot igen. [Nem magamtól vagyok ennyire okos, a Krémmánia segített.]

Water / Aqua, Glyceryl Stearate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Glycerinh, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Octyldodecanol, Dimethicone, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Theobroma Cacao Seed Butter, Propylene Glycol, Hypericum Perforatum (St John's Wort) Extract, Thymus Serpillum (Wild Thyme) Extract, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Leontopodium Alpinum (Edelweiss) Extract, Parfum / Fragrancei, EDTA, BHA, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Glycosphingolipids, Sodium Surfactin, Phospholipids, Tocopheryl Acetate, Cholesterol

Egy másik vélemény a Makeup blogon itt olvasható.

Ti próbáltátok már? Tetszett?

8 megjegyzés:

  1. Névtelen10/7/12 10:59

    A romàn Gerovital termékek(nem csak kozmetikumok)kivàlóak.Egy romàn orvosnö nevét viselik.Régebben vitamin és roboràló keszitmények is voltak,söt varosi legenda szerintem Caucescut is a dr.nö kezelte fatality szerekkel.Gerovital krém règen is volt,anyukàm kapta Erdélyböl,iszonyu hatèkony volt,azòta se talàlkoztam hasonlòval.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ^_^

      Törlés
    Válasz
  • Laruska Bee10/7/12 13:28

    Èn az arctejèt hasznàlom, ès nekem is nagyon bevàlt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt én is használtam és nekem is tetszett. Télen tökéletes a bőrömhöz.

      Törlés
    Válasz
  • Szia!

    Facebookra nem tudok kommentelni, ezért írom ezt ide,
    akit belinkeltél faceookon:
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=331262063628693&set=a.331261176962115.78931.115493658538869&type=1&theater
    Itt Gila Olga szerepel, nem tudom, hogy a sminket elkészítő lány neve-e, vagy aki beküldte, mert ha igen, akkor ez nem ő.
    Ő egy volt gimnáziumi osztálytársam.
    S itt az oldala:
    http://hu-hu.facebook.com/lilla.ivanov

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gila Olga a sminkes, ő csinálta a sminket és azért ő küldte be. :)

      Törlés
    Válasz
  • akkor jó, sorry :)

    VálaszTörlés
  • Agneskova9/4/14 17:07

    Azt azért szögezzük le, hogy a Gerovital Plant a legkevésbé sem bio, csak kevéske (nem bio) gyógynövényt is tartalmaz. Akit ez nem zavar, használja nyugodtan, mindenkinek más válik be.

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe