8/02/2012

A tökéletes kézkrém nyomában - Health & Beauty - Multivitaminos Kéz- és Körömápoló Krém - teszt, vélemény

A tökéletes kézkrém nyomában sorozat inkább az őszi-téli időszakban aktuális, mivel nekem akkor száradnak ki nagyon a kezeim és akkor keresem a csodaszert, a megoldást a sebesedés, vörösödés és fájdalom ellen. Persze évközben is próbálkozom, hogy ne november végén kelljen elkezdeni kutatni, hanem inkább legyen már mihez nyúlni. Ennek kapcsán keresett meg a Health & Beauty Holt-tengeri kozmetikumok és kaptam tőlük három kézkrémet tesztelésre.


Egyszerű letekerhető kupakos 100 ml-es tubusokban laknak a krémek. Személy szerint nekem tetszik a virágok kidolgozása, mert olyan kis csinos. A héten a 'spa' illatút hordtam magammal a táskámban, rajta ezért már megkopott az aranyozás. A legtöbb felirat héber, a kötelező magyar címke természetesen rajtuk van, ezért csak a honlapjuk segítségével derült ki, hogy a szavatosság mellett látható apró fehér nyuszi tényleg arra utal-e, amire gondoltam.


Illat alapján a személyes kedvencem a lila, mert kellemesen levendulás, nem tűnik szintetikusnak. A sorban második a kék, aminek enyhén tengerillata van; az orchidás pedig egy édeskés virágillat. Könnyen beszívódnak, habár nem hagynak filmes érzést a bőrön, de ha egy nap alatt túl sokszor használjuk, akkor elkezd sokká válni. Puhává, selymessé teszi a kezeket, de mivel kétféle szilikonszármazék is található bennük a növényi kivonatok mellett, ez nem meglepő. Ennek ellenére addiktív, mert nem a szárazság miatt használom, hanem inkább az érzésért. Nem elhanyagolható az sem, hogy nem tartalmaznak parabéneket, van bennük UV-szűrő, illetve A- és E-vitaminnal gazdagítottak.

Azért nem adok rájuk maximális pontszámot, hiába tetszett nagyon már az első kipróbálás után is, mert az összetevőkkel nem vagyok teljesen elégedett, habár nem rosszak; ezenkívül nem próbáltam még ki hidegebb időszakban, amikor a kezemen a bőr igazán kiszárad. [De amint igen, a posztot is frissíteni fogom.] 4,5/5

Ti próbáltatok már valamit a Health & Beautytól?

Személyes tapasztalatom eddig a kézkrémeken kívül az iszapos samponnal és arcpakolással volt, amiket termékmintaként próbáltam ki, egy alkalom után viszont tetszettek. :)

6 megjegyzés:

  1. dyna2/8/12 12:53

    még nem is hallottam a márkáról, de ha szembejön, már tudom, h nem rossz. ;)
    én is megrögzött jó kézkrém kereső vagyok, bár nekem a neutrogena sűrű változata megoldás a problémámra, ha naponta 1x (durvább időszakban többször) használom, nem szárad ki. de az olyan sűrű, nehéz krém, h nem bánnám, ha valami könnyebben beszívódót lelnék helyette (mellé)

    VálaszTörlés
  2. hkorinna2/8/12 14:41

    Én sem hallottam még erről a márkáról. Én sokáig kerestem a megfelelő kézkrémet, és a DM-ben sikerült rátalálnom. Egy barátnőm ajánlotta, Baby Love arc- és kézvédő krém (konkrétan babáknak), de imádom, és nem tartalmaz káros összetevőket! :)

    VálaszTörlés
  3. wishes4/8/12 18:58

    Nekem az iszapos samponjuk a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  4. Laura5/8/12 20:05

    Szia! Facebookon már rég követlek, ide még csak most íratkoztam fel, mindig elmaradt...:)
    Tetszik, hogy egyedi/eredeti vagy, nem majmolsz másokat, mint olyan sok más magyar beauty blogger(persze tisztelet a kivételnek), valamint a gyönyörű smink alkotások mellett, mindig érdekes, számomra új dolgokról írsz.

    Témára rátérve,kijelentem nagy kézkrém mániákus vagyok:D, mindig van legalább egy a táskámban, itthon pedig többféle és mindenfelé a házban:D
    Rossz szokásom, hogy minden kézmosás után be kell kennem a kezemet, kivéve persze ha takarítok vagy mosogatok ilyesmi amikor úgyis lemosnám.Ez főleg télen igaz, szóval hidegebb időkben nyáron ritkábban.

    Múlt év októberétől külföldön dolgoztam fél évet konyhán, és megőrültem a kezem állapotától. Először persze végig letöredeztek a körmeim, úgyhogy pár hónapig max körömerősítőt láttak, de annak sem volt semmi értelme,lévén hogy másnap úgyis lekopott a sok pancsolástól...De mikor szünetben lepihentem, akkor is bekentem a kezemet alvás elött, volt amikr kesztyűt húztam. nem egyszer olyan is megtörtént hogy szétnyílt a hüvelykujjamon a bőr az nagyon fájt:S Lényeg a lényeg, akárhányszor drogériába, egyéb helyre tévedtem tuti egy kézkrém landolt a kosaramban.Így fedeztem fel a Dr. Scheller féle körömvirágos krémet ami nagyon bevált, mert ugyan zsíros, de mégsem annyira, mint pl. a dm-es sima körömvirág krém,amit szintén "alkalmaztam" kesztyűvel szigorúan. Úgyhogy nekem ez a dr. Scheller krém nagyon bevált, gyorsan begyógyult tőle az ujjamon tátongó nyílás is. Egyéb kézkrémként pedig a Douglasban vásároltam a Soap&Glory-tól a Hand Food kézkrémet,amit ugyan közel 10 euro-ért vesztegetnek, a kiszerelés viszont 25 ml-vel több az átlagosnál.Én imádom az illatát, arra az illatra emlékeztet mikor belépek egy parfümériába, gyorsan beszívódik és jól ápol.Természetesen ezt csak akkor kenem fel, ha megyek valahova, hogy minél tovább kitartson:)
    A kérdésre válaszolva pedig, ha emlékeim nem csalnak nem használtam tőlük(Health&Beauty) még semmit.

    Elnézést a kisregényért remélem nem untattam vele senkit:D

    Laura

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday5/8/12 20:31

      Szia!

      Köszönöm. Nem hiszem, hogy bárkit is untattál volna vele, én szeretek hosszabb hozzászólásokat is olvasni. :)

      Törlés
    2. Névtelen6/8/12 17:32

      Dr. Scheller körömvirágos kréme nálam is tuti befutó. :) Kis könnyű krém, hamar beszívódik és amellett hogy ápol, nagyon finom és diszkrét illata van. Nivea SOS kézkréme is nagyon jó, vagy a Nivea Q10.

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe