10/24/2012

Avon - Naturals gyümölcsös hajszufflék - teszt, vélemény

Most többek között ezek a szufflék érkeztek az Avon sajtócsomagban. Először azt hittem valami sütemény, mert annyira finom az illatuk, de gondoltam csak nem süti van a papírzacskóban. A következő tippem egy arckrém lett volna, de az sem, mert ez egy hajpakolás. De ember legyen a talpán, aki megmondja miért épp a szufflé nevet kapták. Tehát már akkor elhatároztam írni fogok róluk, úgysincs elég hajápolós bejegyzés és hajamra már egy ideje ugyanazokat használom.


Mindketten 125 ml-es tégelyekben érkeznek, ez remek lesz, hiszen az utolsó cseppig a hajamon fog landolni az egész. A rózsaszín japán szamócás és joghurtos, a lila pedig acai bogyós és shea olajos. A csomagolásuk szerint mindketten táplálnak, a katalógus szerint az előbbi táplál, az utóbbi fényt ad a hajnak. A szamócásnak isteni édes eperturmix illata van, az acai bogyós illata engem az áfonyáéra emlékezet. Az állaga nem sűrű, inkább egy könnyű vizes-zselés hidratálókrémhez tudnám hasonlítani, egyszerűen eloszlatható a hajon.


Úgy tapasztaltam nem kell belőle sok a hajra. Miután megmostuk samponnal a hajunkat, rákenünk ebből egy keveset, eloszlatjuk, belemasszírozzuk miközben helyes kis habos sütinek képzeljük magunkat és hagyjuk hatni olyan öt percig, utána természetesen kiöblítjük. Kellemes érzés és nagyon megkönnyíti a kifésülést. Viszont nem érzem a hajam igazán tápláltnak, szép fénye lesz, de nem lesz sokkal fényesebb, mint nélküle. Nem nehezíti el a hajat, az illata viszonylag hamar elillan. 

Kicsit rossz érzés, hogy a természetes vonalú hajápolóban meglehetősen sok a szintetikus anyag, van benne színezék, illatanyag és szilikonszármazék, illetve az INCI-lista utolsó helyein vannak azok az összetevők, amikről a nevüket kapták. Egyszer megér egy próbát, jelenleg 499 forintba kerülnek, tehát nem egy anyagi csőd, de nem tesz csodát a hajjal, nem táplál eléggé, de kifésülés nagyban megkönnyíti. Azoknak akik kerülik a szilikonokat, a színezéket és minden hasonlót, nekik egyértelműen nem ajánlom. Csak két pontot adok neki, mert úgy gondolom, hogy nagyon gyengén teljesít [Igen, 3,5 volt tegnap, de azóta meggondoltam magam mivel sokkal jobb termékekre adtam annyit.] 2/5


3 megjegyzés:

  1. Rose24/10/12 17:22

    Olyan jól néznek ki, már egy YouTube-os videóban felfigyeltem rájuk. Az illatuk biztos jó lehet... de legfőképp az állagra lennék kíváncsi. :)

    roseballerina.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe24/10/12 21:17

      Mármint? Nem olyan sűrű krémek, mint mondjuk egy testvaj vagy egy zsírosabb arckrém, hanem olyan könnyű hidratáló jellegűek, kicsit zselések-"vizesek".

      Törlés
    Válasz
  • wishes25/10/12 23:07

    Szerintem borzaszó jó az illatuk, infantilis pillanataimban el szoktam képzelni, ahogy az egész tégellyel a fejemre öntöm... :D de tényleg kb. ennyi a jó benne, az én hajammal sem tett semmi extrát.

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe