10/21/2012

Tonymoly - Cats Wink szempillaspirál - teszt

Az évek során volt sok jó spirálom, általában a drágábbak itt is jobbnak bizonyultak, de mivel kéthavonta újat veszek, ezért a költséghatékonyság miatt a drogériásoka váltottam. Ma ismét egy olyan termékről írok, amit inkább a cukisága miatt akartam, nem pedig azért, mert szükségem volt egy újabb szempillaspirálra. Mindig úgy felvidít a komor reggeleken, ahogy a helyes kiscica rám mosolyog az ecseteim közül - már ezért megérte. Ez pedig nem más mint a Tonymoly Cats Wink szempillaspirál.


A Tonymoly széles e világon híres az elképesztően aranyos csomagolású termékeiről, gondoljunk csak a nyuszis arcpermetre. A BB krém webshopból megtudtam, hogy a márka jelentése a hely, ahol becsomagolják a stílust. Amit viszont BB Anditól tudok csak és addig teljesen elkerülte a figyelmem, hogy a szempillaspirálból van göndörítő és dúsító hatású is - nekem az utóbbi van. Mindkettő 6.5 grammos.


Közöttük az alapvető különbség az, hogy míg enyémnek egyenes a keféje, a másiknak banán alakú. Utólag örülök, hogy ezt választottam, mert a hajlított keféket egyszerűen utálom, sosem jók a szemem ívéhez. Imádom a keféjét, mert nagyon nehezen találok olyat, ami elég vékony ahhoz, hogy odaférjen a szempilláim tövéhez és nem szilikonból vannak a szálai/tüskéi, mert azok nekem valamiért szúrják a szemem és nagyon kellemetlen érzés. Ez egyszerűen tökéletes ilyen téren. Szerintem említésre méltó, hogy maga a szemspirál nem nagy, ezért nem kell húsz centiről és háromcentis kefével bűvészkednünk - számomra ez is pozitív.


Ázsiai gázló kivonatot tartalmaz, ami védi a szempillákat és argánolajat a táplálásért. Az az igazság, hogy hosszú ideje ez az első spirál, aminél úgy érzem nem töri el és nem merevednek meg a szempillaszálak; sikerült őket valameddig megnövesztenem. A formulája sem irritál, sűrű, jó az állaga, nem csomósodik és nagyon fekete. Jó állag alatt azt értem, hogy nem pereg le még órák után sem és nem száraz, de nem is annyira nedves, hogy ne tudjak tőle percekig pislogni, különben a szemem alá és fölé kerül egy-egy csinos sorminta.

Akció közben ilyen, habár nekem a szempilláim nem nőnek szépen, ezért a szempillaspirálokat át kell kefélnem minden réteg után. A képen tehát egy rétegben, az utolsón pedig átkefélve:




Összességében elégedett vagyok vele és annyira cuki, hogy hihetetlen. Hónapok óta az első spirál, amiben nem igazán látom a kivetnivalót és tényleg bárkinek szívesen ajánlanám. Alapvetően nem kiemelkedő, nem érzem azt, hogy sok extrát tudna, viszont végre sikerült egy olyan keféjű szempillaspirált találnom, ami jó a szememhez, elég fekete és nem pattog le a pillákról még melegben sem. Nem sokkal drágább, mint sok drogériás társa, de a középkategóriás 3-5 ezres határ alatt van. Sőt, fontos azt is megemlítenem, hogy a Tonymoly termékeit nem tesztelik állatokon. 5/5

Legalább olyan elégedetten mosolyog amennyire én. Imádnivaló a pofija. ^_^

8 megjegyzés:

  1. DynaChii21/10/12 12:50

    Ennyit nem adnék érte (jelenleg) mivel találtam számomra megfelelőket sokkal olcsóbban. Viszont macskamániásként egyszer muszáj lesz beszereznem belőle egyet. :D Hihetetlenül cuki. :3

    VálaszTörlés
  2. jikka21/10/12 14:57

    sőt, olcsóbb, mint jónéhány drogériás (pl. max factor, l'oreal), és tudnak annyit, mint azok, ha nem többet.

    VálaszTörlés
  3. fuica21/10/12 15:21

    Ez a meleg vizzel lemoshato "gumis" formula? Nekem ez fontos a tartossag miatt (ne tapadjon fel), mert a pillaim felernek a szemoldokcsontomra.
    Amugy sztem olcso, en is kiprobalom majd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe21/10/12 15:33

      Sosem mostam le meleg vízzel, csak sminklemosóval, de akkor nem túl ragaszkodó. :)

      Törlés
    2. fuica21/10/12 15:39

      Akkor ez nem olyan sajnos.

      Törlés
    3. franky silver24/10/12 21:23

      Én nem használok sminklemosót, mindig meleg vízzel mosom le, ez az egyik oka, amiért szeretem ezt a spirált, mert lemosás közben nem kenődik szét a szemem környékén, nagyon könnyen lejön a festékréteg, de a színe megmarad még kb. két napig.

      Törlés
    Válasz
  • Fanny21/10/12 15:40

    áhh de cuki a csomagolása :D

    VálaszTörlés
  • Rose21/10/12 16:02

    Nagyon aranyos, még nem hallottam a márkáról, de a teszted alapján biztosan jó lehet. :)

    roseballerina.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe