12/22/2012

DN - Perzselő karácsonyt!

Ez a körömlakk olyan, mintha egy tűzvihart üvegbe zártunk volna. Mély skarlátvörös, fényes finisű, apró arany szemcsékkel és magenta csillogással. Feltűnő, de mégis nagyon ízléses. Azt hiszem ez közel s távol a legszebb vörös lakk, amit valaha láttam. Szeptember óta keresem a tökéletes ünnepi színt, de mindig minden vagy túl rózsaszínes, túl lilás vagy túl csillámos volt. Már elhatároztam, hogy biztos feketék lesznek a körmeim hétfőn, de ő megváltoztatta a terveim.


Furcsa, hogy őt választottam, mert elkötelezett híve vagyok az extrémebb színeknek, a kéknek, a zöldnek és minden szokatlannak. Remélem azért a képeket látva érthető a döntésem.

Két rétegben is tökéletesen fed, annyira pazar, hogy a szavakat is nehezen találom rá, még mindig a hatása alatt vagyok. Mintha fémes vörös csomagolópapír lenne a körmeimen. Mielőtt elfelejtem: Torrid névre hallgat*, ha valaki még az utolsó utáni percben megmagyarázhatatlan érthető vágyat érzene iránta.

*No igen, még látványra is perzselő. :)

Orly - Torrid körömlakk



Számotokra milyen a tökéletes ünnepi körömlakk?

8 megjegyzés:

  1. Szép ez a lakk, tényleg ünnepi, de pl én nem venném meg, mert nem igazán hoz lázba. Valahogy a te fehérebb bőrödhöz ez sokkal "ünnepibb" és elegánsabb hatást kelt, mint mondjuk rajtam, tehát én biztosan nem piros/bordó lakkban fogom várni a Jézuskát, hanem zöldben, lilában, esetleg feketében megbolondítva valami csillámos topperrel, vagy maradok a porcelán alapszínél és abba szórok majd valami irrizáló csillámport.

    VálaszTörlés
  2. nekem nagyon tetszik és szinte sajnálom, h csak este megyek a városba, mert addig a nagybevásárolnom kell a piacon és hasonlók.
    tegnap letörött két körmöm, szóval nem tudom, milyenre lakkozom csutka megjelenésük, de szinte megkívántam a pirosat.

    az orly lakkoknál jobb pedig szerintem nincs is, még egyben sem csalódtam. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe22/12/12 10:44

      Nekem tegnap letört három körmöm, szóval nem lesz fekete karácsonyos lakkozás. Viszont az Orly nekem is nagy kedvencem, árban annyira nem vészes és szerintem jobb, mint az OPI vagy más sokkal drágább körömlakkok.

      Törlés
    Válasz
  • Gyönyörű! *.*

    Mea [www.nailpolishmaniac.blogspot.hu]

    VálaszTörlés
  • Gyönyörű lakk, nagyon jó választás volt, igazi karácsonyfagömbdíszpiros. :)

    VálaszTörlés
  • Nuada Stenonis22/12/12 12:17

    Nekem is le van törve három körmöm :"D az se biztos, hogy kilakkozom őket egyáltalán.
    Imádom a vörös lakkokat, de ez valahogy nem az én színem, üvegben pl egyáltalán nem látom izgalmasnak, a körmeiden viszont valóban csodaszép :)

    VálaszTörlés
  • CRaPTRaSH22/12/12 14:20

    Meseszép :]

    VálaszTörlés
  • nagyon szeretem az ilyen mélyvörös színeket,ez is csodás! :)

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe