12/12/2012

DN - Total Mystery

Az első Color Clubos lakkjaim egyike. Múlt hónapban vettem, amikor a 20%-os kedvezmény volt a márka körömlakkjaira. Sokat vacilláltam melyiket válasszam, szinte az összesről kerestem swatchokat támpontot - tetszenének-e nekem vagy sem. Végülis amikor átvettem a boltban, akkor rájöttem, hogy mindegyikük annyira szép és biztos mind-mind tetszenének nekem. Eredetileg négy lakkot rendeltem, de egyet nem találtak, így végül hat lakk költözött be hozzám és egy gyors szárító fedőlakk. 


Nem érzem azt, hogy ez a lakk a színét leszámítva különlegesebb lenne egy átlagos társánál. A bolti ára 990 forint, ami 15 ml-es kiszerelésért teljesen elfogadható ár, sőt kedvező. Az ecset az ízlésemhez túl keskeny, viszont hosszú és rugalmas. Ami nem tetszik a csomagolást illetően és nem csak ennél a körömlakknál tapasztaltam, hogy a kupakból a lecsavaráskor kijön az ecset. Ilyenkor újra rátekerem a tetejét és reménykedek hogy nem fog szétesni lakkozás közben.

Alapvetően egy közepesen sűrű lakk, 1 rétegben áttetsző világoskéknek tűnik, tehát elvisel három réteget az egyenletes és igazán szép fedésért. Tartósságban sem domborít igazán, a leggyengébb körmeimen két nap alatt feladta a Essence BTGN fedőlakk alatt. Metálfényű, a körmön nem jön ki belőle az a rózsaszínes-lilás csillogás, amit az üvegben láthatunk. Pontosabban, minimálisan igen, a fényképezőgép látja, viszont szabad szemmel én inkább egy vad tengerészkéknek vélem.

A képek vakuval készültek, mert nem volt elég szerencsém kellő mennyiségű természetes fényhez.

Délutáni napsütésben
Az említett lilás-rózsaszínes csillogás az üvegben természetes fénynél





5 megjegyzés:

  1. Valcsi12/12/12 18:45

    Szabad tudni milyen géppel fotózol? :) Amúgy nagyon bejön a körömlakk színe, kár, hogy a csillogás csak az üvegben ilyen gyönyörű.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday12/12/12 19:03

      Nikon L810, ez egy bridge gép.

      Törlés
    2. Valcsi12/12/12 21:59

      Hú, én is azt használok, mármint bridge-t, de valahogy sosem sikerülnek ilyen jó képek. Ügyes vagy! :)

      Törlés
    3. Monday12/12/12 22:08

      Köszi. Igyekszem, meg azért elég sokat kísérletezek a beállításokkal, néha teljesen tévúton járok... :D

      Törlés
    Válasz
  • Hanga Babaròzsa13/12/12 19:08

    nagyon szep szinu :) mostanaba odaig vagyok ezert a szinert.

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe