12/31/2012

DN - Vörös bársony

Az év utolsó bejegyzése egy körömlakk lesz. Nem a legjobb befejezése az évnek, ma a kedvences poszt jött volna vagy egy step by step. Az előbbihez valahogy nem sikerült mindent lefotózni vagy utóbbihoz pedig még túl betegnek érzem magam. Viszont elhatároztam, hogy 2013-ban megtanulok körmöt lakkozni, mert képen ötvenszer akkorában még a kis hiba is szörnyen fest. Pedig én aztán tényleg mindig olyan büszke vagyok, jajj most milyen jó, aztán mégsem...


Ez a Red Velvet szín a Color Clubtól. Ő lett volna a karácsonyi lakkom, de az Orly Torridja letaszította a trónról. Fekete alapban apró-közepes vörös csillámos, egy rétegben alig fed, szürkés. Két rétegben viszonylag fekete, de három kell a teljes boldogsághoz. Bevallom, hogy amíg nem használtam, addig azt hittem teljesen sötétvörös lesz a körmeimen, viszont felkenve inkább fekete. Kipróbáltam fekete alapon, úgy is szép, viszont a csillámok miatt két réteg kell belőle, hogy elég bársonyszerű legyen a látvány. A felülete száradás után is érdes, ezért szereti ha fedőlakkal lekenik. A tartóssága nem páratlan, 2 nap után a leggyengébb körmeimen feladja.

Érkezéskor - azóta középtájt beszerzett egy vörös csillámövet

1 rétegben szürkés


8 megjegyzés:

 1. Szépséges a lakk...én is mindig elhatározom, hogy majd holnaptól szebben festek körmöt, de inkább újrafozótom, ha találok 1 pici hibát.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nekem nincs kitartásom ehhez. Nem is értem hogy képesek erre más bloggerek napi szinten, meg teljes kollekciókat. Egyszerűen időm sem lenne rá.

   Törlés
 2. húú. nekem nagyon tetszik. *-*

  VálaszTörlés
 3. a China Glaze-nek van egy ugyanilyen árnyalata, nekem az van meg, és én is azt hittem róla, hogy jobban kijönnek a vörös csillámok, ettől függetlenül szeretem, hogy mégsem teljesen fekete, hanem van benne egy kis extra

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ú, azt a színt én is néztem, de még szerencsére nem rendeltem meg. :)

   Törlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe