12/31/2012

DN - Vörös bársony

Az év utolsó bejegyzése egy körömlakk lesz. Nem a legjobb befejezése az évnek, ma a kedvences poszt jött volna vagy egy step by step. Az előbbihez valahogy nem sikerült mindent lefotózni vagy utóbbihoz pedig még túl betegnek érzem magam. Viszont elhatároztam, hogy 2013-ban megtanulok körmöt lakkozni, mert képen ötvenszer akkorában még a kis hiba is szörnyen fest. Pedig én aztán tényleg mindig olyan büszke vagyok, jajj most milyen jó, aztán mégsem...


Ez a Red Velvet szín a Color Clubtól. Ő lett volna a karácsonyi lakkom, de az Orly Torridja letaszította a trónról. Fekete alapban apró-közepes vörös csillámos, egy rétegben alig fed, szürkés. Két rétegben viszonylag fekete, de három kell a teljes boldogsághoz. Bevallom, hogy amíg nem használtam, addig azt hittem teljesen sötétvörös lesz a körmeimen, viszont felkenve inkább fekete. Kipróbáltam fekete alapon, úgy is szép, viszont a csillámok miatt két réteg kell belőle, hogy elég bársonyszerű legyen a látvány. A felülete száradás után is érdes, ezért szereti ha fedőlakkal lekenik. A tartóssága nem páratlan, 2 nap után a leggyengébb körmeimen feladja.

Érkezéskor - azóta középtájt beszerzett egy vörös csillámövet

1 rétegben szürkés


8 megjegyzés:

  1. Calo(z)31/12/12 18:19

    Szépséges a lakk...én is mindig elhatározom, hogy majd holnaptól szebben festek körmöt, de inkább újrafozótom, ha találok 1 pici hibát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe6/1/13 18:54

      nekem nincs kitartásom ehhez. Nem is értem hogy képesek erre más bloggerek napi szinten, meg teljes kollekciókat. Egyszerűen időm sem lenne rá.

      Törlés
    Válasz
  • Manna (mannakörmök)1/1/13 10:27

    húú. nekem nagyon tetszik. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe6/1/13 18:54

      ^^

      Törlés
    Válasz
  • barbi1/1/13 20:54

    a China Glaze-nek van egy ugyanilyen árnyalata, nekem az van meg, és én is azt hittem róla, hogy jobban kijönnek a vörös csillámok, ettől függetlenül szeretem, hogy mégsem teljesen fekete, hanem van benne egy kis extra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe6/1/13 18:55

      Ú, azt a színt én is néztem, de még szerencsére nem rendeltem meg. :)

      Törlés
    Válasz
  • djkaty21/1/13 23:18

    Gyönyörű ez a lakk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday22/1/13 20:00

      Köszi. ^^

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe